2015 a fost despre…

3 CristinaFeather Redd's LightThe only time you should look back in life is to see how far you have come….

Pornind de la aceasta vorba frumoasa de care incerc sa ma las ghidata in ultimult timp, am incercat sa fac o introspectie in lumea mea din ultimul an.

In 2015 am cunoscut foarte multi oameni noi. Unii dintre ei mi-au dat aripi si increderea lor, altii au fost duri, reci, si mi-au dat niste lectii bune de viata. Din cauza unora dintre ei adesea nu am crezut in mine. Am trecut prin tot felul de incercari mai ales la nivel de cariera si a trebuit sa dovedesc de nenumarate ori ce stiu sa fac, ce pot sa fac. Ce am invatat de la toate aceste intamplari este ca daca tu nu ai incredere in tine, este foarte greu ca cei din jur sa aiba! Este o treaba logica, pe care o citim in sutele de bloguri cu invataturi de viata, in zecile de carti scrise de diversi guru din business. Si totusi, oamenii sensibili sunt foarte predispusi sa isi piarda increderea in ei atunci cand sunt descurajati intr-un mediu anume (la job, in dragoste, etc).

Norocul meu cel mai mare (si asta este o treaba generala care nu are legatura doar cu 2015, stiu asta de mult!) este ca am cele mai bune prietene din lume. Serios! Niciuna dintre ele nu lucreaza exact in acelasi domeniu, dar toate lucram in domenii conexe. Nu e vorba doar de faptul ca ma inteleg si ma cunosc extrem de bine. Nici macar nu e vorba despre faptul ca stiu cum sa puna problema cu mine, cum sa-mi dea cele mai bune sfaturi ever (asta pentru ca stiu ca ma bazez pe ele, nu ca nu ar avea ceva mai bun de facut decat sa-mi dea mie sfaturi), e vorba ca imi spun lucrurile alea nasoale pe care nu are nimeni chef sa le auda… sunt sincere cu mine & they don’t sugarcoat things for me. Si cel mai important: cand simt ca imi tremura picioarele … ele sunt acolo sa ma prinda, sa-mi dea o palma (de drag), si sa-mi zica ca ma iubesc asa cum sunt. Pare un cliseu, dar orice om are nevoie sa auda asta din cand in cand.

Nu stiu daca am fost o prietena la fel de buna pentru ele. Dar promit sa do my best si in 2016, pentru ca sunt cei mai misto oameni pe care ii cunosc!

Tot in perioada asta am invatat ca de multe ori vorba cu “Nu conteaza ce stii, ci pe cine stii si ce stie el sa faca” e foarte reala. Ha! Am invatat ca lucrurile nu li se intampla celor care isi fac 1000 de planuri, ci celor care lasa lucrurile sa li se intample… Am invatat ca viata e plina de surprize la tot pasul, ca lucrurile se pot schimba intr-o secunda. Am invatat despre moarte, boli, inmormantari si cele mai mari tristeturi. Am invatat despre nunti, botezuri si cele mai mari bucurii. Am gresit, am facut bine, am facut rau… dar am trait. Intens. Asa cum imi place mie. Altfel ce sens are?

Promit ca in 2016 sa nu imi pierd niciodata entuziasmul. Atunci cand ies din casa sa ma bucur de cer, de soare, de orice chestie mica si aparent insignifianta. Sa strang in brate puternic oamenii pe care ii iubesc, chiar daca ii vad zilnic sau o data pe an. Sa rad mult si din tot sufletul. Sa nu mai judec ce fac altii si sa am mereu o vorba buna pentru si despre oricine. Sa nu-mi mai pese ca altii nu o vorba buna pentru sau despre mine. Sa fiu mai implicata in tot ce fac zi de zi si sa o las mai moale cu viata virtuala, care nu e o paralela a ceea ce ar putea fi, ci timpul nostru scurs, pierdut, implicati prea putin in viata noastra si prea mult in viata altora.

Ce mi-am propus pentru blog in 2016? Sa-l orientez mai mult catre cititoarele mele (catre voi, adica!), sa discut mai mult cu femei care ma inspira si care cred ca v-ar inspira si pe voi, sa scriu cate ceva si despre beauty (ca tot sunt obsedata si ma prinde 1 noaptea citind despre creme miraculoase), sa postez mereu cu voi in gand si sa duc blogul intr-o directie mai business… pentru ca viata mea este mai mult despre asta acum si pentru ca simt ca am multe de impartasit, dar si mai multe de invatat.

Va doresc ca 2016 sa va gaseasca mai intelepte, mai sanatoase si mai entuziasmate de viata ca niciodata! Sa avem un an nou minunat, impreuna!

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.