Castiga 2 invitatii la Gala Avanpremiere

Poster AVANPREMIERE 13 Lasa-mi un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spui ce colectie esti curios/ curioasa sa vezi si de ce – la Gala Avanpremiere 13, si marti dimineata aflii daca mergi la eveniment! In cazul in care ati ajuns aici pur intamplator si nu urmaresti cu regularitate moda romaneasca, trebuie sa stii cateva lucruri despre Gala Avanpremiere. AVANPREMIERE este cea mai importanta gala de moda de sezon din Bucuresti, iar martea aceasta va avea loc cea de-a 13 editie. In cadrul evenimentului sunt prezentate colectii ale unor designeri debutanti sau deja cunoscuti, selectati foarte atent de catre Alin Galatescu. Designerii care isi vor prezenta colectiile pe scena AVANPREMIERE 13 sunt: • Cristina Bazu – debut • Ioana Ciolacu – castigatoarea premiului “Designer for Tomorrow”2013 • Florina Ivascu – finalista concursului Vogue Italia Musses Talents Young Vision Award • Alina Morar – castigatoarea premiului AVANPREMIERE, pentru cel mai promitator tanar talent – 2013, la Cluj – debut • Cristian Samfira • Carmen Secareanu • Simona Semen / Alexandra Abraham (harnasamente) • Traskin – trio format din Alina Dragomir, Ana Spiridon si Cristina Petrescu – debut • Natalia Vasiliev Eu una, abia astept sa vad colectia Ioanei Ciolacu, dar si pe cea a lui Carmen Secareanu – care de fiecare data ma face sa ma dau jos de pe scaun si sa intru in culise si sa plec cu o piesa sau o tinuta intreaga din prezentare. Astept comentariile voastre in care sa-mi spuneti ce designer va place si va face sa va doriti sa fiti prezenti la eveniment! Pana una alta, ne vedem pe Instagram @CristinaFeather si pe Facebook Feather in a shoe. Feather kisses! Invitatie AVANPREMIERE 13 * UPDATE: Castigatoarele invitatiilor sunt Raluca Aldea si Lavinia Badita! Felicitari fetelor, ne vedem diseara. Pentru mai multe informatii vorbim pe mail featherinashoe@gmail.com.

Multumesc pentru ca ati participat si nu uitati ca puteti vedea prezentarea si online pe  www.agerpres.ro – de la ora 21.00. 

Follow:

5 Comments

 1. Raluca Aldea
  November 17, 2013 / 10:06

  Nu am fost niciodata la un asemenea eveniment. Urmaresc cam tot ce se intampla in moda din fata laptopului meu. Si eu o admir pe Carmen Secareanu, un designer vizionar. Sunt o iubitoare de frumos si mi-as dori tare mult sa am ocazia sa urmaresc si live o astfel de gala. Multumesc. Kisses, Raluca

 2. IOana C
  November 18, 2013 / 09:31

  Ioana Ciolacu <3

 3. Lavinia Badita
  November 18, 2013 / 11:13

  Sunt o proaspata absolventa a facultatii de moda din Bucuresti si pana acum am vizitat 2 editii Avanpremiere. Ce se intampla acolo este un adevarat spectacol al elegantei si originalitatii si de fiecare data am plecat de la eveniment cu mintea bubuind de inspiratie. Imi doresc sa le vad in special pe Ioana Ciolacu cu care am avut onoarea sa lucrez in cadrul unui workshop si prezentarea Traskin fiindca urmaresc munca Alinei Dragomir de pe vremea cand lucra la proiectul Royal Junkie, mi se pare o persoana foarte indrazneata in gandire. In prezent ma formez ca stilist si sunt de parere ca aceasta gala este un must pentru oricine doreste sa lucreze in lumea modei.

 4. Diana Barbu
  November 18, 2013 / 11:48

  Natalia Vasiliez pentru fragilitatea si delicatetea rochiilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.