Ce ne face fericiti?

1 cristina feather rome

Sunt cateva lucruri care aparent ii fac pe toti oamenii fericiti. Dintr-un scurt studiu pe Facebook putem deduce: familia si cei dragi, calatoriile in locuri noi, exotice, dulciurile, o zi la spa, etc. Dar cel mai frumos este sa descoperi lucrurile marunte, ale tale, care te fac pe tine fericit si nu pe tine fericit pentru ca asa e normal, si nu pe tine fericit pentru ca poti sa le arati altora si sa te invidieze… O experienta intima pe care nu ai cum sa o shareuiesti pe Facebook sau Instagram.
2 cristina feather rome 3 cristina feather rome 4cristina feather rome 5 cristina feather romePhotos by Liviu Stroe
Port: Pulover tricotat de Doamna Angela, o varianta aici / Jeansi Zara, alta varianta aici / Bluza Zara, alta varianta aici / Pantofi sport Nike, alta varianta aici/ Geanta Yvy Bags de pe emag.ro, alta varianta aici /

Pe mine, de exemplu, ma face foarte fericita sa ma uit la oameni. Ok, I know, that sounds creepy. Si cateodata chiar este. Dar ce sa fac, am apucaturi de baba inca de cand eram copil. Felul in care ma uit eu la oameni este o chestie foarte… a mea. Cine ma cunoaste stie despre ce vorbesc. Cand ma uit la oameni mi-i inchipui intr-o poveste, intr-un context. Ii plasez undeva in viata lor. Si cel mai des imi place sa vad oameni fericiti, ca sa-mi inchipui povesti fericite. Un copil la metrou care vede pentru prima oara toate vagoanele in linie dreapta si exclama cu emfaza: woooaaw!. Un batranel care ii aranjeaza gulerul sotiei sale, ca sa nu ii fie frig, iar ea il boscorodeste putin. Doi indragostiti pe o banca in parc care se saruta de zici ca e sfarsitul lumii…

O prietena pe care o vad rar imi spunea acum o saptamana ca am un fel in care par ca analizez oamenii cand ii privesc. De fapt le observ fiecare detaliu al chipului pe care il pun pe seama unei intamplari. Riduri pronuntate in coltul ochiilor – ii place sa rada mult si cu pofta, o zgarietura pe tampla – se catara prin copaci cand era mic, spranceana putin lasata – era un rocker rebel in liceu si a purtat piercing pana in prima zi de corporatie.

Sigur, toate pot fi inventii, dar viata e foarte frumoasa si palpitanta cand are toate aceste detalii picante… reale sau nu.

Care este chestia voastra…secreta, care va face fericiti?

PS: Pozele sunt facute in vacanta la Roma, in Octombrie, cand am fost cea mai fericita sa cutreier cartiere si stradute pe care nu le descoperisem pana acum. Iubesc orasele cu oameni din toata lumea. E minunat sa vezi atatea chipuri atat de diferite, pe care bucuria arata de fapt… la fel.

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.