Despre copaci infloriti si lucruri marunte

5 cristinafeather - all black - spring - knitted skirt - white sneakers - nike theaLa fel ca toate lucrurile frumoase si copacii infloriti rezista putin. Saptamana trecuta am facut pozele langa acest copac minunat, la care trageau toti turistii, dar si bucurestenii care faceau o plimbare in weekend pe Calea Victoriei, iar astazi de dimineata, mergeam spre birou cand l-am vazut deja scuturat.

Poate din cauza asta primavara ma provoaca cel mai puternic sa ma opresc… Sa privesc in jurul meu si sa imi blochez gandurile de orice fel.

2 cristinafeather - all black - spring - top lacecristinafeather - all black - spring - knitted skirt - white nike thea4 cristinafeather - all black - spring - knitted skirt 3 cristinafeather - all black - spring - knitted skirt 1 cristinafeather - all black - spring - knitted skirt

Photos by Liviu Stroe 

Port: Body H&M, Fusta tricotata Etic, Pantofi sport Nike Thea, Geanta Musette, Ochelari de soare Marni

Copacii infloriti au talentul asta sa ne faca sa ne bucuram de lucrurile aparent mici, care de fapt cantaresc cel mai mult. Asa ca daca va iese un copac inflorit in cale faceti acest exercitiu: stati sub el pentru 5 minute (OMG, cate poti sa faci in 5 minute! #FOMO, stiu, dar o sa supravietuiti), priviti florile, petalele si pistilul in detaliu si inspirati adanc mirosul florilor! (Sorry pentru cei cu alergii, eu cred ca-s facuta pentru a mirosi iarba si copacii pentru ca nu sufar de nicio alergie de acest tip, multumesc lui Dumnezeu!).

[ Un exercitiu inspirat de “privitul trandafirului” din cartea lui Robert Sharma, Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul, pe care vi-o recomand cu drag!]

*FOMO = Fear of Missing Out, boala celor numiti “millennials”

In alta ordine de idei, mi-am dorit mult sa port o bluza cu siret, de cand am vazut una acum acum vreo doi ani cred… cam cand a inceput aceasta moda. Sireturile mi se par super HOT si un body mulat cu siret era pe lista mea de mult timp. Dar cand l-am imbracat m-am simtit HOT intr-un fel in care ar trebui sa ma vada doar un om acasa… asa ca am temperat body-ul cu o fusta tricotata si pantofii mei sport preferati, Nike Thea.

Voi cum ati purta un astfel de body?

O saptamana frumoasa, plina cu lucruri marunte si multe flori!

large

Hey, Winnie-the-Pooh, you are right! 

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.