HOW TOesday: Leather shorts

1 cristina feather leather pants

Contrar a ceea ce a-ti putea crede sunt o fire foarte comoda din punct de vedere vestimentar. Aleg intotdeauna confortul si il caut chair si in cele mai stylish outfituri ale mele. Daca nu ma simt bine atunci cand port o rochie sau o pereche de pantofi, oricat de scumpe sau de glamorous ar fi ele, stiu ca nu voi arata ok si nu voi emana o energie buna. Tocmai din cauza asta, sa port pantaloni scurti toamna sau iarna, nu este neaparat o alegere la indemana pentru mine. Am mereu senzatia ca-mi va fi frig sau ca voi arata “nepotrivit”. Iata cum ii vad eu ca functioneaza in acest sezon de tranzitie.

2 cristina feather leather pants 3 cristina feather leather pants 4 cristina feather leather pants 5 cristina feather leather pants 12 cristina feather leather pants

 Photos by Liviu Stroe

I’m wearing: Zara eco-leather shorts / H&M sweater / Il Passo shoes / Stella McCartney hat / Staccato bag

Daca e sa alegi o pereche de pantaloni scurti pentru toamna sau iarna, opteaza cel mai bine pentru cei din piele. Combina-i cu pantofi stiletto pentru un look stylish, mai elegant, sau cu botine cu toc mediu intr-o tinuta de zi casual chic. Pentru ca imi plac pufoseniile si pentru ca ador puloverele cropped am ales acest pulover moale de la H&M ca sa incerc sa uit de adierea racoroasa a vantului de pe gambe si sa ma incalzezc mai mult in partea de sus. Daca sunteti foarte friguroase adaugati o pereche de dresuri. Dresurile intermediare (care ofera senzatia de transparenta) sunt considerte foarte stylish acum, deci purtati fara teama un dres negru de 15 deni sau de 45 (dupa nevoie).

As mai indrazni sa port pantalonii negri scurti cu dresuri opace gri sau grena, dar in rest ma feresc de dresurile colorate ca de stiti voi cine.

Voi purtati pantaloni scurti in sezonul rece?

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

3 Comments

  1. Cristina
    October 7, 2014 / 12:09

    Super tinuta, Cris!
    Si eu port din cand in cand pantaloni scurti toamna si iarna, cu dresuri si un pulover pufos 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.