HOW TOesday: Winter blue

1 Cristina Feather Izabela Mandoiu dress

Iubesc culorile si nu exista pictorial in care sa nu strecor macar un strop de culoare, dar cu toate astea sifonierul meu nu este prea bogat in culori. Vara imi place sa port mult alb, dar iarna, iarna e alta poveste. Iarna e posomorata si trista in zilele fara soare sau fara zapada si atunci simt nevoia de culoare mai mult ca niciodata. Chiar daca iarna nu este inca aici, temperaturile de 0 grade Celsius m-au trimis direct in luna ianuarie. Si ca sa-mi fac zilele mai luminoase am gasit o rochie in cel mai frumos albastru. Bonus: tine de cald!

2 Cristina Feather Izabela Mandoiu dress 3 Cristina Feather Izabela Mandoiu dress 4 Cristina Feather Izabela Mandoiu dress 5 Cristina Feather Izabela Mandoiu dress

Photos by Liviu Stroe

I’m wearing Izabela Mandoiu on www.welovecouture.com dress / New Look jacket / Stefanel knitted scarf / Zara bag / Il Passo boots

Albastrul intens este o nuanta minunata pentru iarna si pentru zilele fara soare. Iti da energie si te scoate din marea de negru cu mult succes. Arata perfect in combinatie cu negru, dar si cu alb, gri sau camel. In functie de stil, il poti purta pe un palton ultra feminin cu cordon in talie, pe un pulover pufos si calduros din mohair, pe o geanta mini, pe o caciula sau intr-un fular foarte lung. Daca iti place sa porti culori de obicei, te vei simti confortabil sa il porti pe o pereche de pantaloni drepti sau intr-un outfit complet cu pantaloni/fusta si sacou.

Pentru mai multa inspiratie am facut si un album pe Pinterest cu mai multe imagini de street style cu tinute de iarna so blue.

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

4 Comments

  • Feather
   Author
   November 5, 2014 / 10:31

   🙂 si mie imi place foarte mult! multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.