Inspira, expira!

4 Cristina Feather - espadrile - lace dress

Este atat de cald, chiar si la ora asta cand scriu, adica foarte tarziu in noapte! Mi-ar placea sa fiu o sirena, dar pentru ca trebuie sa-mi mai creasca parul (si poate si o coada de peste) ca sa ma integrez in descriere, imi port pielea infierbantata prin oras, in timp ce soarele ma fierbe la foc mic. Daca o sa ma topesc de tot sper sa ma scurg usor spre mare si sa raman acolo pentru totdeauna. Dar chiar si in timp ce ma gandesc la asta mi-e greu sa imi imaginez un loc in care as putea sa ma retrag acum, in care sa simt ca ma relaxez complet.

9 Cristina Feather choker summer style- festival

2 Cristina Feather - espadrile - lace dress 3 Cristina Feather - espadrile - lace dress

1 Cristina Feather - espadrile - lace dress8 Cristina Feather - espadrile - eye print

7 Cristina Feather bracelet - wedding ring - suede bag

6 Cristina Feather - espadrile - lace dress - polaroid suglasses mirror
Photos by Liviu Stroe

Port rochie si bratari H&M, Espadrile Asos, Plic Carpisa, Ochelari de soare Polaroid, Inel si snur la gat din colectia JET SET Alexandra Caspruf x BonBijou

Acum vreo trei-patru ani am fost in Navodari cu L. unde inca se mai gaseau plaje neamenajate. Ne-am oprit la una pustie, de-a dreptul salbatica. Curata, dar parca neatinsa de mana omului in niciun fel. Imi amintea de zilele in care lucrurile nu aveau valoare, si tot ce conta erau rasetele si jocurile cu sora mea, povestile si serile tarzii de vara cu parintii mei. Imi amintesc cum am facut un mic picnic pe dunele de nisip, cu verdeata in spatele nostru si cu valurile in fata. Cand ne-am intors, un an mai tarziu, plaja era toata acoperita de sezlonguri si nici urma de pacea aceea de mai demult. Nu stiu de ce lucrul asta m-a mirat. Dar mi s-a rupt o bucatica mica din inima cand am vazut ca a disparut complet senzatia aia de liniste. Astazi imi mai gasesc linistea doar la parintii mei acasa. Dar mi-ar placea mult sa aud povestile voastre, daca stiti locuri frumoase, rupte de lume, in care sa pot fugi de zgomotul de fundal care este Bucurestiul. Uneori, chiar si noi, cei nascuti aici, vrem o gura de aer proaspat!

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.