Into the blue

1 Cristina Feather Marks-and-Spencer

S-ar putea sa fi stabilit un record cu cate piese albastre am postat pe blog numai in ultima luna. Dar decat sa stau sa le numar, o sa iau lucrurile ca atare si o sa enjoy the blue moment!

Da, iubesc albastrul, dar mai mult decat orice, iubesc denimul. Asa ca in momentul in care am vazut ca noua colectie Marks & Spencer pentru primavara are o gama separata dedicata albastrului si denimului, am fost usor extaziata, usor cu un picior in toti pantalonii si cu capul in toate puloverele si camasile din magazin. Pana la urma am ales 2 tinute care sa ma reprezinte: cea pe care v-o arat astazi si stay tuned pentru urmatoarea, pe care o voi posta vineri.

2 Cristina Feather Marks-and-Spencer 3 Cristina Feather Marks-and-Spencer 4 Cristina Feather Marks-and-Spencer 5 Cristina Feather Marks-and-Spencer 6 Cristina Feather Marks-and-Spencer

Photos by Liviu Stroe

I’m wearing: Marks&Spencer outfit

Nu am putut sa rezist jachetei din denim cu aspect matlasat. Da, denim matlasat! How cool is that? Pe alocuri mi-a mai tresaltat inima si la o jacheta din piele ecologica intr-un bleu ciel. So, so pretty! Dar si la o pereche de patched jeans foarte 90s cool si foarte in tendinte, si unor jeansi evazati –> cam cea mai la moda piesa din denim pe care ati putea sa v-o cumparati la momentul actual. Dar mi-am pastrat capul si m-am dus catre acesti jeansi boyfriend cu aspect uzat si catre acest pulover pufos, care inca e perfect pentru vremea de afara.

I’m blue, da ba dee da ba die… and I love it!

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

1 Comment

  1. February 23, 2015 / 11:36

    Albastrul este una dintre culorile mele preferate, asa ca nu m-ar deranja sa tot vad asa tinute 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.