La Plume

1Cristina Feather Plume

Stiati ca blogul Feather in a shoe este alaturi de voi de mai bine de 3 ani? Tocmai pentru ca am parcurs un drum lung impreuna si pentru ca imi consider cititoarele prietene, a sosit momentul sa va dezvalui unul din cele mai mari secrete ale mele. Este un secret la care tin mult si pe care vreau sa il impartasesc cu voi. Asa ca, stati jos, tineti-va rasuflarea si fiti pregatite!

Unul din secretele care ma defineste este fixatia pentru detalii. Din cauza acestei “mici obsesii” nu am mai putut sa ma intalnesc cu un tip dupa ce intr-un concert Iris m-a intrebat daca imi place “melodia asta de la Holograf”, nu am mai reusit sa gasesc lucruri in comun cu o prietena dupa ce am observat ca de fiecare data se uita dupa “tipii luati”…

La fel sunt si cu hainele. Inainte de toate vad detaliile: scame, o rasucire de esarfa, un inel vechi de la bunica, pantofii crystal clean, un nasture lipsa, o zgarietura pe geanta, un colier amazing.

Poate pentru ca lucrurile asemanatoare se atrag, mi s-a intamplat in ultima vreme ca multe cititoare sau fane ale blogului sa imi scrie si sa imi ceara sfatul cu privire la outfit-urile lor, cu accent pe detaliile care le-ar putea face sa arate si sa se simta speciale.

2Cristina Feather Plume 3Cristina Feather Plume 4Cristina Feather Plume 5Cristina Feather Plume 6Cristina Feather Plume

Photos by Liviu Stroe

Makeup by Ioana Cristea

Hair by Iulian Urlan 

Arina Varga dress on www.welovecouture.ro / Massimo Dutti leather jacket / Musette sandals / Primark gloves / Giuka by Nicolaescu Georgiana bag on www.welovecouture.ro / Plume necklace on www.cristinafeather.com

Am stat mult sa ma gandesc ce le-as putea recomanda si mi-am dat seama ca merita sa fie surprinse cu accesorii statement care pot fi combinate in cadrul mai multor tinute. Cred ca cea mai usoara cale de a-ti exprima personalitate intr-o tinuta este sa combini piese basic cu accesorii care sa te reprezinte. De asemenea, este si cea mai affordable varianta, detaliu pe care multe dintre voi puneti pret.

Asadar, a sosit momentul sa faceti cunostinta cu “La Plume”, o colectie de coliere atent selectate de mine pentru voi!

Stiu cu siguranta ca imi impartasiti pasiunea pentru culoare si sparkle (dar cu masura!) si ca uneori va doriti o alternativa la magazinele mass-market, asa ca va invit pe noua sectiune “SHOP” a blogului meu sa va alegeti un model de colier care va reprezinta. Pentru comenzi si mai multe detalii imi puteti scrie pe featherinashoe@gmail.com

*La Plume este un proiect personal si a pornit de la dorinta mea de a avea toate colierele minunate din lume. Desigur, asta nu este posibil, asa ca am incercat sa aleg cele mai frumoase modele de coliere si sa le impartasesc cu voi. Proiectul este inca la inceput, asa ca fiecare colier va fi urcat in magazin treptat, odata cu tinutele de prezentare, care au rolul de a va veni in ajutor cu idei de styling.

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

2 Comments

  • Feather
   Author
   February 19, 2014 / 12:01

   haha! ce draguut! sunt super funny! mersi tare mult de gand, Oana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.