Marie Ollie & The Fashion Illustrations that took my breath away

Ilustratie 4

Nu stiu daca v-am mai spus asta vreodata, dar am o mare pasiune pentru ilustratii. Uneori imi doresc sa fi avut si eu talentul asta – care mi se pare absolut minunat – si sa pot exprima prin desen si pictura ceea ce simt, ce vad, ce visez. Cu toate astea, nu am acest talent. Buhuu! Dar il apreciez foarte mult in oamenii din jurul meu.

Saptamana trecuta, in cadrul unui vernisaj de Fashion Illustrations, am descoperit un nou brand romanesc – pe cat de feminin si de delicat, pe atat de puternic si de creativ: Marie Ollie.

Ilustratie 1Ilustratie 2 Ilustratie 3Ilustratie 5 Ilustratie 6 Ilustratie 7Cristina Pana

Arthur Dinu, fost consultant de stil pentru un cunoscut brand romanesc si actual designer pentru brandul Marie Ollie, este cel care a semnat ilustratiile.

„Fiecare designer isi schiteaza piesele inainte de a prinde viata cu ajutorul materialelor. Pentru mine, Ilustratiile de moda sunt limbajul cel mai la indemana in parcursul dintre idee si creatia vestimentara finala. Atunci cand creez o rochie, spre exemplu, imi place sa creez toata povestea ei, de la femeia care o va purta pana la atmosfera in care va fi vazuta. Ilustratiile pe care le prezint in cadrul acestui vernisaj sunt personajele unei scene cu parfum frantuzesc, femei care se regasesc in orice perioada temporala, dar al caror stil este mereu actual”, ne spune Arthur.

Rochiile Marie Ollie au un aer extrem de sofisticat. Nu pot sa-mi scot din minte straturile diafane multiple ale rochiei albe si ce impact puternic poate avea o astfel de rochie asupra oricarei multimi. Dar daca asta nu va reprezinta, nu va speriati de eleganta lor. Sunt sigura ca puteti gasi cel putin o piesa pe care sa o integrati chiar si in cea mai casual garderoba. Eu una m-am indragostit de bluza alba, brodata, din ultima ilustratie. Si promit solemn sa vi-o prezint intr-o tinuta mai putin extravaganta si mai la indemana voastra, a noastra, a tuturor.

Pana una alta, mai oftez cinci minute la minunatele ilustratii si la si mai minunatele rochii.
Daca vreti si voi o rochie Marie Ollie, aflati ca showroom-ul se gaseste intr-o locatie absolut superba, pe Bulevardul Pache Protopopescu nr 5, in Bucuresti.

Ne vedem si pe Instagram!

 

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.