Ne vedem duminica la Ploiesti Shopping City

 

Afis PSC Fashion&Beauty Corner

Dragele mele, ma bucur mult sa va anunt ca in weekendul acesta, mai precis duminica, 2 Martie, voi fi prezenta la Ploiesti Shopping City unde va voi povesti mai multe despre tendintele primavara/vara 2014. Daca sunteti in apropiere, va astept in jurul orei 15:00 la Fashion & Beauty Corner, unde veti avea parte de tratament de regine cu sedinte de hair & makeup & manicura toate gratuite, o prezentare de moda si o conversatie cu mine despre tendinte si cum ne improspatam garderoba pentru noul sezon. 

Pentru cei dintre voi care nu stiu, Ploiesti Shopping City este primul si cel mai mare centru comercial din judetul Prahova. Aici se reunesc branduri internationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Reserved, Intersport, Noriel, B&B si Yves Rocher.

Cu ocazia celor mai frumoase zile care sarbatoresc femeia, 1 si 8 Martie, Ploiesti Shopping City organizeaza in doua weekenduri la rand Fashion & Beauty Corner, o  zona de rasfat pentru femei, unde voi puteti sa va bucurati de sedinte gratuite de machiaj, coafura, manichiura, premii surpriza si seminarii de moda si stil (this is where I come in!).

In plus, THE LADIES vor primi cele mai bune sfaturi de alimentatie si sport de la specialisti, putand urmari si demonstratii de antrenamente fizice, precum spinning si kangoo jumps. Toate acestea se desfasoara pe 1 si 2, respectiv 8 si 9 martie, intre orele 14:00 – 21:00.

Pentru a fi la curent cu toate campaniile lor, ii puteti urmari si pe facebook aici.

Ne vedem deci duminica la ora 15:00, la Ploiesti Shopping City!

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.