Nouvelle Vague si vedetele serii

Fetele de la Nouvelle Vague au facut o atmosfera incredibila. Beatrice Martin, sau “Coeur de Pirate” cum i se spune, a dansat haotic dar extrem de sexy – imaginati-va un fel de dans intre cel al Shakirei si cel al lui Beyonce, dar fara pasi invatati inainte. A intrat printre oameni si i-a ridicat pe toti la dans, a urcat in picioare pe o balustrada lata de lemn pe care apoi a coborat-o pe fund, ca si cum s-ar fi dat cu plasticul pe partie, in timp ce purta rochie si dresuri negre. That is really wild!!!

In plimbarea mea pe holurile Salii Palatului, am vazut multe perechi care meritau macar o poza, dar inghesuiala si graba celor din jurul meu nu mi-au permis sa ma opresc decat asupra a doua perechi.

Din cate am inteles de la purtatoare, acestia sunt un teaser pentru un viitor magazin de pantofi din Romania. Abia astept sa ii gasim si pe la noi de vanzare! Cu siguranta au fost vedetele serii! …in materie de pantofi

Acestea sunt cele mai speciale cizme pe care le-am vazut in acest sezon. Pur si simplu le ador. Tocul albastru, talpa rosie si botul rotund sunt elementele cheie pentru a transforma un model clasic intr-unul ultra modern, vesel si usor de purtat. Nu-i de mirare ca apartin unei persoane care stie multe despre moda si care, prin tinutele ei mereu impecabile, isi exprima personalitatea in cel mai frumos mod, si anume Radiana Bratu, redactor-sef Beau Monde.

Follow:

3 Comments

 1. November 23, 2010 / 10:03

  Pantofii glam cu siret merg atat de bine cu jeans: imi place mixul acesta de stiluri.

 2. Anonymous
  November 25, 2010 / 05:38

  pantofii “glitter” cu sireturi sunt cumva de la firma italiana Anniel…?

 3. November 25, 2010 / 12:21

  Draga “Anonim” :), proprietara pantofilor nu a vrut sa-mi dezvaluie numele magazinului. Avand in vedere ca urmeaza sa vina cu ei in curand in Romania, voi afla toate vestile si la putin timp le vei sti si tu:). Stay tuned for more!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.