NUNTA NOASTRA. PARTEA a IIIa

Cu siguranta una dintre cele mai palpitante parti a nuntii noastre a fost sa facem poze, plimbandu-ne prin 41 de grade(care se simteau ca 45 la soare), eu cu rochia cu multe straturi si L. imbracat la patru ace, respectiv camasa, costum, papion.

Partea asta a trecut foarte repede, poate si pentru ca aveam emotii foarte mari pentru ca urma Biserica si nu prea stiam cum o sa fie acolo. Pur si simplu ne-am plimbat pe Calea Victoriei, unde am facut de atatea ori poze si pentru blog, unde stiam fiecare coltisor si cum cade lumina la ora aia. Si am tras cat de multe poze am putut. Rezultatele sunt foarte pe sufletul meu.

Chiar daca acel soare si caldura ne-au stors de puteri, cand am facut primii pasi spre biserica ne-am reactivat amandoi si brusc am avut toata energia de care avam nevoie.

Urmeaza partea care m-am emotionat cel mai puternic din toata seara. Pana la lacrimi. Ceremonia naostra a avut loc la Biserica Alba, de pe Calea Victoriei. Nu sunt neaparat o fire bisericoasa, dar am ascultat cuvintele preotului care mi-au ajuns la suflet. Cred ca in momentul acela mi-am dat seama ce mi se intampla. Cum stateam in picioare, pe loc, avand in sfarsit un moment de pauza, in care nimeni nu ma intreba si nu imi cerea nimic, am avut o revelatie a ceea ce traiam. Poate suna penibil scris negru pe alb, dar pentru mine a fost un moment foarte profund si tocmai de-asta mi-au dat lacrimile. M-am bucurat de clipele alea din plin. Chiar si cand a trebuit sa facem roata mesei, cu rochia atat de lunga pe care calcam la fiecare pas, lucru ce mi-a trezit un gand de emotie pentru dansul care urma.

Dar cu toate obiceiurile ortodoxe dupa care nu ma dau deloc in vant, ceremonia a fost una placuta, iar corul de baieti a fost divin, laudat foarte mult de toata lumea.

Cateva poze mai tarziu am ajuns la locatie…

Fotograf: Sebastian Enache 

Port rochie custom-made La Mode Toujourssandale Password de la Lumealapicioare.ro, cercei Pandora 

Liviu poarta costum made-to-measure Mosetti 

Citeste despre primele parti ale nuntii aici: 1 & 2.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *