Orasul magnoliilor

Bucurestiul ar putea foarte usor sa faca turism pe seama magnoliilor care il impodobesc primavara. In ziua in care am facut pozele am descoperit cinci magnolii imense despre care nu stiam (printre care si aceasta pe care v-am aratat-o pe Instagram) si le-am revazut pe cele pe care le astept in fiecare an sa infloreasca. Am avut parte de o zi minunata cu plimbari lungi prin orasul meu frumos, pe care uit cateodata ca il iubesc.

A fost o adevarata provocare sa facem cateva poze langa magnolia din aceste poze, de pe strada Mahatma Gandhi. Lumea venea continuu sa o fotografieze, unii cu telefonul, altii cu aparate foto super performante. Dar pentru ca am stat atat de mult acolo, am apucat sa o vad din toate unghiurile, sa o ating, sa o miros, sa o admir in toata splendoarea ei.

Photos by Liviu Stroe 

Port geanta Made in Italia, disponibila pe madeinitalia.net, pantofi Versace 1969, de pe fashionup.ro, pulover barbatesc H&M, fusta plisata de pe womanfashion.ro 

Chiar daca in unele zile temperatura ajunge si la 20 de grade, pentru o friguroasa ca mine nu a insemnat prea mult sa imi pun un pulover de lana (al lui L.) langa o fusta plisata care striga VARA! Am luat cu mine si noua mea geanta Made in Italia, pe care o port zilnic de cand am cumparat-o online de pe madeinitalia.net. Sunt intr-o mica frenezie cu gentile in ultima vreme, mi-as cumpara continuu, daca as avea unde sa le depozitez pe toate. Cele mijlocii, precum este si aceasta, sunt preferatele mele. Stiu ca moda le favorizeaza pe cele mici in momentul asta, dar eu sunt ca un melc, simt nevoia sa-mi iau casa dupa mine oriunde m-as duce. In acelasi timp am probleme cu spatele si nu prea am voie sa car pe un umar greutati prea mari (la propriu!). Deci cea mai buna varianta este o geanta de dimensiuni medii, unde pot sa bag cat mai multe lucruri posibil, fara sa o transform intr-un sac fara fund. Si acum mi-am gasit perechea.

Inca ceva… cat de frumoasa este fusta asta galbena? Daca nu v-ati dat seama inca, galbenul este una dintre culorile sezonului! Nu m-as fi gandit niciodata sa-mi cumpar ceva galben, mi se parea prea… in your face, dar cum fustele plisate sunt slabiciunea mea, nu am putut sa rezist combinatiei.

Care sunt slabiciunile voastre vestimentare sezonul asta? Si ce magnolii ati descoperit primavara asta? Stiu ca aproape s-au trecut, dar nu ar strica o lista publicata aici, ca reminder pentru primavara viitoare.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.