Party in the back

1cristinafeather womensdayIeri, in timp ce eram in trafic si mutam de pe un radio pe altul ca sa gasesc ceva care sa ma binedispuna, am dat peste melodia asta veche si care astazi pare atat de corny. Si asa cum fac uneori, m-am adancit in povestea versurilor si mi-am adus aminte cat de mult imi placea melodia chiar si cand eram mica, si nu stiam mare lucru despre ce inseamna cu adevarat aceste cuvinte. Mai ales, astazi, de Ziua Femeii, aceste versuri au atat de mult sens si sub acest pretext va indemn sa o ascultati chiar daca sunteti femeie sau barbat. Si la final sa va intrebati daca sunteti iubite cum va doriti sau daca o iubiti pe EA asa cum isi doreste.
2cristinafeather womensday 3cristinafeather womensday 5cristinafeather womensday 6cristinafeather womensday cristinafeather womensday

Photos by Liviu Stroe 

Port: Camasa H&M/ Fusta Antoanelle, disponibila pe www.welovecouture.com / Sandale Musette/ Geanta Yvy Bags, alta varianta aici/ Bratari Pandora

Pentru mine, mai presus decat orice, 8 Martie este Ziua Mamei, cea mai importanta persoana din viata oricaruia dintre noi. Mama, in bratele careia este doar liniste, caldura si intelegere, no matter what. Bunica, cea careia ii sclipesc ochii cand ne priveste si care viata are ca repere zilele in care mergem in vizita. Sora, stie totul despre tine (mine) si inca te iubeste. Apoi este ziua mea, ziua in care ma gandesc sa ma iubesc pe mine, sa nu uit niciodata de visele mele si sa nu uit niciodata cine sunt eu inside-and-out. Apoi este ziua tuturor prietenelor mele puternice care ma inspira zi de zi. Ziua femeilor cu care am lucrat de-a lungul timpului si de la care am invatat un car de lucruri. 8 Martie, e ziua in care incepe cu adevarat primavara pentru mine!

Orice ati face astazi, sarbatoriti-va! Rasfatati-va asa cum doar voi stiti, cu un gest mic, cateva minute doar ale voastre, cu o melodie, un dans, o prajitura, orice va face fericite! Si zambiti, zambiti, zambiti!

Off the topic, mi-a placut intotdeauna sa port piese care spun “party in the back”. Ca si cum pastreaza ce-i mai bun la urma sau inspira o iesire spectaculoasa din orice incapere. Cam asa am simtit cand am vazut aceasta camasa H&M, iar alaturi de fusta cu trena am dat cea mai fun petrecere care ne sarbatoreste, intr-o singura tinuta.

La multi ani! 

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.