St. Vincent movie recommendation

Cristina Feather St. VincentLa fel cum se spune despre dragoste ca trece prin stomac, asa as spune si eu despre filme ca, pentru mine, trec prin aparatul auditiv. Fara sa vreau, procesez filmele prin prisma muzicii, a sountrackului lor. Iar filmul despre care va povestesc astazi, are un super soundtrack si o poveste foarte emotionanta. Pentru ca stiti ca ma dau in vant dupa asa ceva. Va povestesc despre “St. Vincent”, cu un minunat de grumpy Bill Murray, o neasteptata Naomi Watts, o ceva mai serioasa decat o stim Melissa McCarthy si un pusti mega simpatic, pe care sper sa-l mai vad curand, Jaeden Lieberher.st-vincent-365695l (1)

“St.Vincent” este povestea unui baietel, Oliver, care isi intalneste ingerul, unul cu totul si cu totul diferit de ce ar considera altii “inger”, in vecinul lui Vincent, un mos tafnos, insuportabil, alcoolic. Dar pentru ca in viata nu trebuie sa judeci o carte dupa coperta (suna de o mie de ori mai bine in engleza!), povestea celor doi prieteni este plina de dezvaluiri din trecutul lui Vincent, care te fac sa ii intelegi mai bine amaraciunea. Melissa McCarthy interpreteaza o mama singura, care munceste foarte mult ca sa il poata creste bine pe Oliver, iar Naomi Watts este in acest film o dansatoare si prostituata gravida. Ambele actrite sunt in posturi noi pentru ele, neasteptate pentru noi. Un film hibrid comedie/drama, in care rasul si plansul se tin de mana.

Pentru muzica mergeti aici. Daca si voi sunteti movies obsessed ca si mine, sigur veti recunoaste la un moment dat aceasta melodie, interpretata intr-o maniera inconfundabila si de Jim Carrey in The Cable Guy.

Filmul St. Vincent este distribuit in Romania de Forum Film. Multumesc Ranevents!

PS: La eveniment, fetele de la Ranevents ne-au rugat sa scriem pe o tabla raspunsul la intrebarea “Care a fost persoana importanta din copilaria ta?”. M-am referit acolo la sora mea, dar dupa ce am vazut filmul mi-am dat seama ca era vorba despre o altfel de persoana. Despre un om mare, care a contribuit la educarea ta. Am simtit asadar acum imboldul sa o mentionez pe Doamna Angela, care a avut grija de mine si de sora mea cand eram mici si ai mei erau plecati la serviciu. Nu mai e printre noi, dar mi-o voi aminti mereu pentru tot felul de chestii mici si mari si pentru adultul care sunt astazi.

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.