The red lace dress

1 Cristina Feather rochie dantela

Apreciez foarte mult stilul urban, modern, oricum ati vrea sa-l numiti. As putea sa ma uit la nesfarsit la poze pe Pinterest cu tinute minimaliste, cu influente sport, si imi plac la nebunie mai multe tipe care bloguiesc in mod special pe stilul vestimentar scandinav. Dar oricat de mult mi-ar placea acel stil, el nu face parte din ADN-ul meu. Nu ma reprezinta si asta ma face sa arat stangaci si ciudat daca incerc sa-l port.

Si desi nu sunt nici adepta rochiilor clasice, atunci cand m-am vazut in aceasta rochie din dantela rosie mi-a stat putin inima. E de un rosu perfect, lungimea ei e atat de eleganta, iar dantela in sine e delicata, pretioasa… exact cum are nevoie sa se simta orice femeie, from time to time.

4 Cristina Feather rochie dantela
3 Cristina Feather rochie dantela
2 Cristina Feather rochie dantela

Photos by Liviu Stroe

I’m wearing: Scarlet dress on Cheris.ro/ Il Passo shoes / Zara jacket / Pandora Essence bracelet

Sa porti rosu poate fi tricky pentru multe femei, sa porti dantela rosie cu atat mai mult. Dantela rosie este un statement sexy si feminin in acelasi timp. Poate deveni foarte usor vulgara sau nepotrivita in cadrul unui anumit tip de eveniment. Si chiar daca prima asociere care va vine in gand sunt o pereche de pantofi sau sandale negre si un clutch pretios, eu am vrut sa o temperez putin si sa nu o fac si mai senzuala decat este deja. Asa ca am ales sa o port cu tonuri nude.

Styling tips: Daca sunteti blonde, veti arata bine in dantela rosie cu detalii negre. Si daca, indiferent de culoarea parului, va pregatiti pentru o seara foarte eleganta, puteti asocia o rochie din dantela rosie cu cateva accesorii aurii.

Mie aceasta rochie mi s-a parut ea in sine o piesa foarte puternica si nu am simtit nevoia de alte accesorii. Dar daca va atrage stilul glamorous patentat deja de Dolce & Gabbana, atunci adaugati o pereche de cercei cu pietre mari, un colier oversized sau poate doar un inel. Pe rand, desigur… pe rand!

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

2 Comments

  • Feather
   Author
   April 16, 2015 / 17:42

   Sunt complet de acord! 🙂 multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.