This autumn sOcks

Mai tineti minte cand spuneam sa puneti sandalele de-o parte?
Ei bine, pentru partea asta era vorba; partea in care le punem peste o pereche, sau chiar doua, de sosete. Subtiri, groase, colorate, transparente, orice este permis, atata timp cat se potriveste cu tinuta. Colectiile de toamna care au incurajat cel mai bine acest trend sunt, dupa mine,
pe locul I: Prada:


Ciorapii grosi, tricotati, sunt foarte caldurosi, si desi ne amintesc putin de bunica, ne permit sa ne purtam si in sezonul rece sandalele preferate. Mai mult, aduc o nota de eleganta englezeasca tinutei noastre.

Locul al II-lea: Marni:

Ce vedem noi aici par a fi doua perechi de ciorap subtire suprapuse. Perfect, e mai cald asa. Si astfel de sosete gasim oriunde si la preturi foarte mici. Din pacate de aceasta idee nu se pot bucura decat fetele cu picioarele foarte lungi. Pentru celelalte, asa ceva ar fi foarte dezavantajos, deci, nu recomand experimente de acest gen.

Pe locul al III-lea: Thakoon:


Un singur cuvant pentru aceasta colectie: minunata! Cand vad ciorapii grosi albi asortati la botinele impecabile cu blanita pe glezna imi sta inima in loc. Acestea imi amintesc de costumele traditionale si de pasul apasat si plin de incredere si mandrie al fetelor de odinioara. Incurajeaza atitudinea de “mi-s mandra-n sat” si au personalitate. Ma declar un mare fan!
Atentie cu ciorapii albi, sunt greu de asortat si incarca foarte tare tinuta!

Din colectiile de toamna 2010 am ales si perechea de ciorapi preferata. Cum poate va asteptati, e eleganta. Dar in plus e dulce, cu volane copilaroase si dintr-un material ce se muleaza perfect si incalzeste piciorusele noastre incercate de frigul toamnei. Unde am gasit-o? La Christian Dior, of course.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.