TommyCares 2.0

tommy cares Celor de la Tommy Hilfiger le pasa. Si ar trebui sa ne pese si noua. De cativa ani mi-am propus sa fiu mai implicata in lucrurile care au legatura cu lumea in care traim, lucrurile reale care afecteaza planeta, dar si pe cei care nu s-au nascut asa norocosi ca noi. Nu, nu ma voi apuca sa scriu despre politica, dar atunci cand voi simti ca o companie sustine o cauza buna (oricare ar fi intentiile din spate, daca de rezultate beneficiaza oamenii, planeta, animalele, it’s good enough for me!) voi scrie despre ea si o voi sustine asa cum voi putea.

tommycares

Tommy Hilfiger, companie detinuta de PVH Corp [NYSE: PVH], anunta lansarea celei de-a doua serii de genti in editie limitata TommyCares 2.0, menita sa sprijine parteneriatele brandului Tommy Hilfiger cu Salvati Copiii si WWF.

In acest sezon vor fi disponibile doua versiuni ale gentii, una din colectia Tommy Hilfiger Sportswear si cealalta din Hilfiger Denim Collection. Ambele stiluri de genti din editia limitata sustenabila sunt realizate folosind  bumbac cultivat 100% organic si toate incasarile din vanzarea lor vor fi donate parteneriatelor in curs ale brandului Tommy Hilfiger ce presupun programe si organizatii din intreaga lume care se concentreaza pe initiative de educatie si sanatate.

Geanta TommyCares 2.0 are pretul de 45 de lei si va fi vanduta in magazinele Tommy Hilfiger din Romania.

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.