Voteaza Chipul Bucuresti Mall

Chipul Bucuresti Mall - 15 ani

Aveam 12 ani cand s-a deschis Bucuresti Mall si imi amintesc foarte bine prima zi in care am mers acolo cu parintii si am ramas fascinata de multitudinea de magazine, de lumini, de atmosfera calda… Daca sunteti nascute inainte de ’90, ca si mine, intelegeti si va amintiti farmecul pe care l-ati simtit probabil atunci cand ati intrat in primul mall. Pentru mine a devenit rapid locul preferat de hang out cu parintii, apoi cu colegii de liceu. Asa ca atunci cand Bucuresti Mall m-a intrebat daca mi-ar placea sa va povestesc despre concursul pe care il organizeaza, am zis cu mare drag DA. Mai ales ca aveti sansa sa castigati o multime de premii sau chiar sa deveniti “Chipul Bucuresti Mall”! 

Peste 250 de cliente ale Bucuresti Mall au intrat in competitia “Chipul Bucuresti Mall”. Pozele lor pot fi votate pe aplicatia concursului de pe Facebook – https://www.facebook.com/bucurestimall pana pe 31 octombrie. Mai departe, pe 5 noiembrie, intr-un eveniment care va marca 15 ani de Bucuresti Mall, Catalin Botezatu, Valentina Pelinel,  Dana Savuica si Razvan Ciobanu vor alege Chipul Bucuresti Mall.  

Concurentele s-au putut inscrie pana pe 19 octombrie in competitie. Fiecare dintre cele care au venit la Fashion Cornerul amenajat la parterul centrului comercial a avut parte de  o sesiune gratuita de machiaj, marca Yves Rocher. Apoi, a participat gratuit la o sedinta foto profesionala. Una din pozele realizate a fost incarcata pe aplicatia Chipul Bucuresti Mall de pe Facebook, putand fi accesata intre 22 si 31 octombrie.

In cursul acestor 9 zile, participantele pot da “share” pe Facebook fotografiilor pentru a strange cat mai multe voturi. In plus, votarea se poate realiza si in incinta Bucuresti Mall, unde tablete speciale, cu aplicatia concursului instalata, se afla la dispozitia clientilor centrului comercial.

In urma primei etape a concursului, in functie de numarul de voturi obtinute, vor fi selectate si premiate 15 concurente. Ele vor castiga cinci carduri Fidelicard cu 15.000 puncte, in valoare de 1500 de lei, si 10 carduri Fidelicard cu 5.000 puncte, in valoare de 500 lei. Nu doar ele vor primi premii, ci si cei care voteaza concurentele. Pentru ei au fost pregatite cadouri surpriza, constand in produse disponibile in magazinele din Bucuresti Mall. Printre partenerii evenimentului se numara Yves Rocher, Gett’s, Sephora, Kenvelo, Cinema Cafe, Time Out, Steilmann, Tom Tailor.

Pe 31 octombrie, juriul din care fac parte Catalin Botezatu, Valentina Pelinel,  Dana Savuica si Razvan Ciobanu va vota online si va alege cinci finaliste din cele 15 concurente.

Pentru finaliste, bloggerul de moda Carmen Negoita va concepe tinute create din piese vestimentare disponibile in magazinele din Bucuresti Mall, prezentate ulterior in defilarea care va incheia concursul.

Defilarea va avea loc in cadrul unui eveniment high class pe 5 noiembrie, prezentat de Dani Otil si Razvan Simion. In cadrul acestuia, juriul va supune la probe finalistele si va alege castigatoarea concursului Chipul Bucuresti Mall. Ea va deveni timp de un an imaginea oficiala a primului centru comercial modern din Romania, fiind recompensata cu un contract in valoare de 5000 de euro cu o agentie de modele profesionista si cu o cina eleganta alaturi de Bogdan Vladau.

Pentru mai multe detalii, vizitati si BucurestiMall.com.ro!

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.