Walk in at Fratelli

Vinerea trecuta am petrecut cu cateva prietene in Fratelli Social Club. Aici, tinutele sunt mereu in echilibru intre casual si elegant.
Eu una m-am bucurat de o seara foarte aerisita, multumita sistemului foarte bun de ventilatie, dar si faptului ca majoritatea petrecaretilor plecasera deja la mare.
Dupa o prima privire, am observat ca majoritatea meselor erau luate de grupuri formate doar din femei. Se pare ca seara fetelor a devenit o traditie, sau poate sunt din ce in ce mai multe femei singure care stiu sa se bucure de asta si ies afara sa danseze si sa se simta bine.
Dintre pantofiorii pozati, trebuie sa marturisesc ca preferate sunt sandalele verde pal cu fundita, care mi se par perfecte pentru o seara de vara. Mai greu as alege sandale negre pline de barete care ingroasa piciorul, sau cizmulitele, care, desi se potriveau perfect cu tinuta, coc picioarele pe caldurile astea.
In orice caz, apreciez alegerile originale si culorile puternice. Pantofii galbeni cu sosete se vedeau super si pot scoate din anonimat orice tinuta, iar sandalele aurii m-au dus cu gandul la o Cleopatra moderna. Last but not least, sandalele inflorate, mi-au placut foarte mult si le consider perfecte pentru o zi de vara, pentru ca sunt comode si vesele.Follow:

3 Comments

 1. August 20, 2010 / 09:58

  imi place ideea ta, pantofi de la fata locului! 🙂

 2. August 20, 2010 / 12:40

  mersi! eu oricum ies foarte mult, si admir atatia pantofi atunci cand ies…m-am gandit de ce sa nu se bucure si altii de asta?:)

 3. Anonymous
  August 20, 2010 / 13:48

  cel mai mult imi place combinatia pantofi galbeni+ sosete:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.