My October

Cristina Feather Furla 1

Pozele acestea le-am facut in ultima zi calduroasa pe care am prins-o in Bucuresti, acum o saptamana si ceva. Insa acum e mijlocul lui Octombrie si s-a facut frig. Dar chiar si pe vant sau ploaie, de cativa ani am inceput sa iubesc Octombrie si sa o vad, alaturi de Septembrie, ca pe o luna deschizatoare de drumuri si de noi inceputuri.
Cristina Feather Furla 6 Cristina Feather Furla 5 Cristina Feather Furla 4 Cristina Feather Furla 2

Photos by Liviu Stroe

Port bluza Zara / fusta Vero Moda / geaca de piele Release de pe emag.ro / botine Zara / geanta Furla

Octombrie e o luna plina de evenimente in domeniul in care lucrez. Se lanseaza produse noi, se deschid noi magazine, cluburile isi dezvaluie noi locatii, sunt lansari de carti, premiere de filme sau de piese de teatru pe care le-am asteptat tot anul. Este o perioada aglomerata si frumoasa in care I am fully booked si in care la serviciu ma pregatesc de zor pentru Black Friday ( in retail, BF este un fel de Sfantul Graal ). Asa ca stati aproape si pe Instagram, pentru ca promit sa va iau cu mine peste tot pe unde ma plimba pasii in aceasta luna frumoasa.

PS: Pentru ca de cele mai multe ori plec la evenimente dupa serviciu si nu am timp sa mai trec pe acasa sa ma schimb sau sa ma aranjez, m-am hotarat sa investesc in cateva piese cheie pe care sa le pot purta si la birou si la events. De data asta este vorba despre aceasta camasa burgundy de la Zara, care se poate lega precum o esarfa la gat. Mi-a placut pentru ca aduce o nota eleganta si feminina oricarei tinute. Dar este si very on trend. Se numeste “pussy bow blouse” si ati vazut-o pe podiumurile Gucci, Chloe, Bottega Veneta. Eu am ales sa o port fara fundita.

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.