5 motive pentru care sa-ti iei bilet la Cinema City VIP din Park Lake

De Valentine’S Day am avut cea mai buna ”scuza” sa-l duc pe L. la La la land… am fost invitati la film de catre Cinema City, la VIP din Park Lake. A cedat in fata presiunii mele de a vedea acest film si pana la urma s-a bucurat ca a facut-o. Nu era prima oara cand mergeam la acest cinema, dar a fost mai special decat in mod obisnuit pentru ca au obiceiul de a organiza seri tematice cu ocazia micilor sarbatori simpatice de peste an. Pe langa senzatia lovey – dovey specifica Valentinului, iata cinci lucruri care pe mine m-au facut sa devin fan al acestui loc:

 1. Au cele mai confortabile fotolii dintre toate cinematografele din Romania in care am fost pana acum. Nu am mers la film in toata Romania, recunosc, dar am intrat in cele mai mari si mai noi sali, din mai multe orase. Fotoliile au spatarul si suportul pentru picioare ajustabile printr-un mecanism modern si cool, pozitionat pe maner. (#btw, daca nu stiati asta despre mine, am lucrat un an pentru un mall si pentru cinematograful sau, deci stiu cateva lucruri despre investitia in scaune de calitate.)
 2. Salile sunt suficient de cosy, dar si suficient de mari, astfel incat pastreaza senzatia de cinema pe care o caut  de fiecare data cand intru intr-un cinematograf. La Park Lake au trei sali, cu o capacitate de 37, 50 si respectiv de 60 de persoane.
 3. La Cinema City VIP din Park Lake meniul este pregatit de un bucatar chef, in bucataria proprie. Poti sa vezi meniul aici. Mancarea este variata si buna, si poti sa gusti nelimitat din orice iti face cu ochiul din bufetul suedez, fara sa fii taxat suplimentar.
 4. Bauturile (inclusiv alcoolice, daca ai peste 18 ani) si meniurile de nachos/popcorn/suc sunt nelimitate. Adica poti face refill de mai multe ori, daca esti super pofticios.
 5. Un bilet la film costa intre 70 si 85 lei (2 D) si intre 75 si 90 lei (3D), in functie de ziua saptamanii si include toate lucrurile enumerate mai sus, in timp ce un bilet la film intr-o sala de cinema normala costa jumatate din acest pret. Calculul este foarte simplu: daca planuiesti sa mananci inainte de film si sa-ti iei un meniu de popcorn sau nachos, depasesti usor bugetul alocat la VIP.

Programul este disponibil aici, stiu ca aveti mai multe motive sa va faceti o rezervare acum.

Imaginile sunt din cadrul evenimentului organizat de Valentine’s Day despre care am scris si aici.

Le multumesc celor de la Ran Events pentru oportunitatea de a descoperi aceste sali, la care inainte ma uitam destul de sceptica, gandindu-ma ca daca nu esti VIP, nu ai neaparat ce sa cauti acolo. Dar nici ca as fi putut fi mai departe de adevar. E un loc in care tocmai, te simti VIP, chiar daca nu ai nimic de-a face cu lumea vedetelor.

Follow:

2 Comments

 1. Mihai
  December 30, 2017 / 01:09

  Aprecieri pentru efortul pentru a face reclama. De preferat era ca acest cinematograf sa-si respecte macar orarul propriu afisat la casa de bilete, lucru care nu s-a intamplat, cel putin azi… De urmarit in viitor de cei care au minim 5 motive sa-si procure bilet…

  • Feather
   Author
   December 31, 2017 / 12:11

   Buna, Mihai! Imi pare rau pentru experienta ta negativa. Eu doar am povestit experienta mea, fara nicio dorinta de a insela asteptarile cuiva. Nu stiu exact ce problema au avut ca sa afiseze programul gresit, dar cred ca pe viitor cel mai bine e sa te adresezi unui manager de acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.