7 ZILE DE DENIM CU TOMMY HILFIGER. 5. All Denim.

1-cristina-feather-tommy-hilfiger-denim-boot-cut-jeans-denim-shirt

Orice femeie isi doreste, macar o data in viata, o dragoste mai putin obisnuita. Va alege gresit de multe ori pana va putea sa stie ca a ales corect. O vor atrage adesea tipi care o vor neglija sau nu o vor respecta suficient. Tipi duri sau cu mult sex-appeal  care se vor dovedi adesea ca se iubesc mai mult pe ei si ca de fapt alergau dupa placerea de a cuceri. Femeile ii vor iubi negresit. Vor plange dupa ei si vor povesti zile intregi despre ei prietenelor lor. Vor umple pagini de jurnale si vor goli multe pahare de vin. 2-cristina-feather-tommy-hilfiger-denim-boot-cut-jeans-denim-shirt-musette-bag 3-cristina-feather-tommy-hilfiger-denim-boot-cut-jeans-denim-shirt 4-cristina-feather-tommy-hilfiger-denim-boot-cut-jeans-denim-shirt-skagen-watch 5-cristina-feather-tommy-hilfiger-denim-boot-cut-jeans-denim-shirt-musette-bag 6-cristina-feather-tommy-hilfiger-denim-boot-cut-jeans-denim-shirt-musette-bag 7-cristina-feather-tommy-hilfiger-denim-boot-cut-jeans-denim-shirt-musette-bag 8-cristina-feather-tommy-hilfiger-denim-boot-cut-jeans-denim-shirt-musette-bag 9-cristina-feather-tommy-hilfiger-denim-boot-cut-jeans-denim-shirt-musette-bag 10-cristina-feather-tommy-hilfiger-denim-boot-cut-jeans-denim-shirt-musette-bag

Photos by Liviu Stroe

Port Camasa & Jeans TOMMY HILFIGER

Nopti nedormite petrecute intr-o camasa de-a lui uitata in sifonier, mesaje scrise si sterse, uitat la telefon in continuu… poate mi-a scris, poate de fapt ma iubeste.

Adevarata maiestrie sta insa in a-l recunoaste pe acel barbat care merita dedicarea ta. Iar atunci cand il gasesti, sa il respecti, sa il rasfeti, fara sa-ti fie teama ca este la fel ca ceilalti. Cum o sa-l recunosti? Te va face mandra, te va ridica mereu mai sus decat esti, te va face sa te simti implinita, te va alinta, te va asculta, te va ingriji si se va lasa ingrijit de tine.

Jeansii mei Tommy sunt precum acest barbat. Barbatul cu care vreau sa ma casatoresc. Sunt de incredere, ma rasfata, ma fac sa arat si sa ma simt mai bine, ma distreaza, sunt in afara tendintelor, dar atat de la moda mereu. Sunt precum acel barbat care ma face sa ma simt atat de bine in pielea mea incat uit ca nu port machiaj sau ca nu mi-am facut parul.

*Aceasta este a Va postare dintr-o serie dedicata denimului, si in mod special blugilor. Citeste alte povesti despre denim, 1,2, 3, 4.  

Hainele din imagini sunt disponibile in magazinele Tommy Hilfiger Denim.

Follow:

2 Comments

 1. Alexandra
  December 9, 2016 / 11:22

  Pantofii sunt minunati, Cristina! :X. Mereu mi-a fost teama sa port acelasi material de sus pana jos. Dar parca, dupa articolul acesta, am mai mult curaj! 🙂

  • Feather
   Author
   December 9, 2016 / 11:29

   De fapt sunt sandale si ti le poti face si tu pe http://www.lumealapicioare.ro! Sigur te-ar prinde stilul asta all denim, trebuie doar sa fii putin atenta la accesorii, ca sa nu arati ca o cowboy-ita la final :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.