7 ZILE DE DENIM CU TOMMY HILFIGER. 2. Skinny leather finish.

1-tommy-hilfiger-denim-cristina-feather8-tommy-hilfiger-denim-cristina-feather

Prima oara cand am purtat o rochie peste blugi eram in scoala generala, in clasa a VIIa. Era la moda. Mary Kate Olsen, Britney si Mandy Moore apareau in cateva reviste imbracate asa. Doar ca abordarea mea era grosolana, sau poate asa era cu totul acea tendinta atunci. Treptat, acest trend a revenit mai cizelat, mai senzual, mai feminin si a reluat un loc in preferintele mele. Mai ales pentru tinutele de toamna, cand sufar sa pun pe stand by toate rochiile de vara.

7-tommy-hilfiger-denim-cristina-feather 6-tommy-hilfiger-denim-cristina-feather 5-tommy-hilfiger-denim-cristina-feather 4-tommy-hilfiger-denim-cristina-feather 3-tommy-hilfiger-denim-cristina-feather2-tommy-hilfiger-denim-cristina-feather Photos by Liviu Stroe

Port Rochie & Jeans TOMMY HILFIGER

Nu mi se pare deloc drept sa abandonez rochiile preferate atunci cand vine frigul. Tocmai de-asta am profitat de o zi cu soare in Noiembrie sa pozam aceasta tinuta in care m-am simtit mult mai glamorous decat te simti atunci cand porti o pereche de jeans cu un top basic. Jeansii pe care i-am ales de data asta sunt super skinny, cu talie medie, intr-o nuanta de albastru mat. Mi-a placut foarte mult culoarea lor si finish-ul care le da un asptect asemanator cu pielea matuita. Ar fi aratat la fel de sexy si cu un top din dantela, cu un cardigan oversized peste.

Rochia cu un design boho, mi-a placut foarte tare datorita croiului asimetric si imprimeului care o plaseaza in afara oricarui sezon. Mi-a placut sa completez tinuta cu un snur subtire din piele, legat la gat, pus alaturi de un choker de care ma despart foarte rar. Si iata tinuta mea de going out in jeans, altfel decat alaturarea simpla cu un top.

Cocktail hour here I come!

PS: Nici nu mai stiu cand am baut ultima oara un cocktail!

*Aceasta este a doua postare dintr-o serie dedicata denimului, si in mod special blugilor. Citeste prima parte aici

Multumesc Tommy Hilfiger pentru incredere! Hainele din imagini sunt disponibile in magazinele Tommy Hilfiger Denim.

Follow:

1 Comment

  1. Alexandra
    December 9, 2016 / 11:17

    My dear, that dress is sooo :X:X!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.