8 DAYS OF CHRISTMAS. Three to go.

carousel beautiful winter
It’s beginning to look a lot like Christmas. Unfortunately we’ll have no snow for this Christmas, but it will be cosy as possible with all the family. Here are two more presents you can find online and offline. Meet me tomorrow for some more Christmas presents ideas on the run.

—————————————————

In sfarsit simt atmosfera de Craciun si in casa mea. Am impodobit bradul, pentru prima oara unul artificial, si sunt foarte fericita de alegerea pe care am facut-o. Sper sa luati si voi in considerare cat de mult ii ia unui brad sa creasca si cat de mult avem nevoie de el adanc inradacinat in pamant, si mai putin pentru 10 zile in casa noastra. O varianta foarte buna sunt si brazii la ghiveci (anul trecut am avut unul si ii merge minunat de cand l-am plantat in curtea casei alor mei). Mai sunt doar 3 zile in care puteti sa le cumparati cadouri celor dragi, asa ca dati o tura pe aici, apoi fuga in magazine! Spor la smart shopping!

cadouri sabon

For HER, products for the perfect bath (I take suuper long baths and I would go crazy for such a present + some beautiful smelling candels), find them all at Sabon.ro.
Pentru EA, produse aromate pentru baia perfecta (Mie una imi place la nebunie sa fac bai lungi si un super kit ca acesta m-ar face foarte fericita), toate produsele le gasiti la Sabon.ro, dar si in magazinele lor din offline.

hermes orange verte
For HIM, a fragrance that you know he will love and feel that represents him, find it at aoro.ro.
Pentru EL, un parfum care il reprezinta si de care se va indragosti, il gasiti la aoro.ro, dar si in offline la Sephora. Concentre d’orange verte este urmatorul pe lista mea pentru … mine! Incercati-l si voi, s-ar putea sa nu vreti sa-l mai dati cadou.

Pentru cei din Bucuresti, cu gusturi mai alese, recomand sa treaca neaparat pe la Createur5d’Emotions unde sa incerce obligatoriu Skarb de la Humiecki & Graef (preferatul iubitului meu). Nu va lasati inselati de descriere, este un parfum cat de poate de masculin.

 

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.