Alb cat cuprinde

10 Cristina Feather Marks & Spencer coat 8 Cristina Feather Marks & Spencer coat

Bine ca mi-am facut si eu curaj sa ies la poze cand zapada deja s-a batatorit sau sa pun postarea tocmai astazi cand s-a incalzit si zapada a inceput sa se topeasca. Dar cred ca am fost prea ocupata sa admir peisajul. Oricat de dur a fost frigul cu pielea mea, mai ales cu fata mea (literally, cantam numai I can’t feel my face in fiecare zi cand mergeam spre casa), tot am admirat ca un copil tot ce ma inconjura. Merg in fiecare pe langa parc si inca e impodobit cu luminite. Si in fiecare seara de cand a nins e ca si cum a fost Craciunul inca o data, si inca o data, si inca o data.

7 Cristina Feather Marks & Spencer coat 6 Cristina Feather Marks & Spencer coat 1 Cristina Feather Marks & Spencer coat 2 Cristina Feather Marks & Spencer coat9 Cristina Feather Marks & Spencer coat 3 Cristina Feather Marks & Spencer coat 4 Cristina Feather Marks & Spencer coat 5 Cristina Feather Marks & Spencer coatPhotos by Liviu Stroe

Port: Palton Marks & Spencer, alta varianta aici & aici / Pulover Massimo Dutti, alta varianta aici & aici / Jeansi Zara, alta varianta aici & aici / Geanta Musette, alta varianta aici & aici / Pantofi sport Nike Thea

M-am oprit de 100 de ori sa fac poze, sa respir adanc, sa imi dau voie sa visez God knows what!  Mi-am cantat soundtrack-uri in cap si mi-am inchipuit cum o sa ma ghemuiesc apoi intr-o patura moale si o sa citesc din cartea care mi-a ocupat imaginatia in perioada asta, Fugara, de Alice Munro.

Si chiar daca vad mocirla zilnic, si chiar daca trebuie sa sar ca sa nu ma adancesc in balti, chiar daca vad ramuri rupte in calea mea sau zapada galbena (haha, I really said that), chiar daca ma uit mai mult in jos ca sa nu cad in cap (pentru ca sunt specialista la asta), si chiar daca nu m-am mai simtit feminina de cand a venit gerul pentru ca am fost mereu imbracata ca un ursulet pufos, tot nu urasc iarna. E ceva in aerul asta sufocant de rece care imi ingheata gandurile negative, care ma va face sa ma bucur si mai mult de primavara si apoi de verdeata verii. Cred ca azi noapte am visat ca ma plimbam printre copaci si ca-mi afundam talpile in iarba deasa. Abia astept zilele alea!

Pana atunci ma bucur de soarele cu dinti si de copacii care inca pastreaza zapada pe ramuri, cea mai frumoasa decoratiune ever!

Sa aveti o saptamana plina de caldura, din aia de care conteaza! Pentru cealalta s-au inventat caloriferele!

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.