Am testat: Philips Steam & Go

Cristia Feather - Philips steamer LMT(2)3Cristia Feather - Philips steamer
Pe vremea cand scriam la Shopping Report si ShoppingNews.ro testam tot felul de produse despre care scriam ulterior. Imi amintesc si acum cat ne distram prin redactie impartindu-ne intre noi produsele, inventiile sau mai stiu ce, si cum analizam ulterior fiecare produs incercand sa fim cat mai obiective. Acele articole starneau multe discutii

printre cititori si nu o data i-am ajutat pe oameni sa faca alegeri mai usoare atunci cand achizitionau un produs. Nu am de gand sa ma apuc sa testez lucruri care nu au legatura cu viata mea de zi cu zi. Nici nu as fi plauzibila si nici nu cred ca si-ar avea locul aici, pe blog. Insa, atunci cand am primit comunicatul de presa de la Philips, despre aparatul de calcat Philips Steam & Go, am avut un de click in minte, pentru ca de calcat chiar calc. A fost chiar o perioada in care calcam cam 100 de produse pe zi, deci am ceva dexteritate la aceasta indeletnicire. Hai sa vedem despre ce este vorba…

So, acest steamer, aparat cu abur, e o varianta mai micuta si mai delicata a aparatelor pe roti (cam de dimensiunile unui aspirator) pe care le-am folosit eu atunci cand am calcat in sistem industrial. Nu chiar industrial, pentru ca acolo se folosesc fiare de calcat in toata firea. Dar de dragul conversatiei, sper ca intelegeti ce vreau sa zic. Steamer-ul Philips e cu totul altceva din punct de vedere estetic, e cochet, chiar stylish as putea spune.

Cristia Feather - Philips steamer

Ce promite?

 Indeparteaza rapid si usor cutele cu puterea aburului

 Aspect curat si ingrijit al hainelor preferate

 Usor si sigur de utilizat pe tesaturile fine

 Modelul Philips Steam & Go, ideal pentru haine delicate si pentru folosirea in calatorii

Se tine de cuvant?

In mare parte, da. Manualul promite ca aparatul se incalzeste in 45 de secunde, lucru fantastic atunci cand te grabesti. Timpul real de incalzire care sa-ti permita sa calci fara scurgeri de apa este insa undeva la 1 minut si jumatate – 2 minute. Cu orice aparat de calcat (care evident ca implica abur) e mandatory sa ai putina rabdare sa se incalzeasca apa. Aici cu atat mai mult, cu cat aburul este singura sursa de calcare, nu ai acel pat de fier cu care sa presezi haina.

4Cristia Feather - Philips steamer

Aparatul de calcat Philips Steam & Go are un aspect ergonimic si e foarte usor de utilizat. Ca sa-l folosesti trebuie sa-ti agati hainele pe umeras, intr-o pozitie verticala si sa le calci fara a le atinge de fapt, decat cu aerul fierbinte.

6 Cristia Feather - Philips steamer

Avand un rezervor mic nu poate fi foarte usor utilizat pe perdele sau pe alte piese de lungimi mari, fara re-umplerea rezervorului de cel putin 2-3 ori. Dar e perfect pentru calatorii si muult mai usor decat un fier de calcat normal. Si, intr-adevar, e o unealta foarte useful pentru acelea dintre voi care detineti multe piese vestimentare din organza, voal, matase, tafta, muselina, dantela, dar si cu aplicatii realizate din margele, pietre sau paiete. In plus, aparatul vine si cu o perie care se poate atasa, atunci cand calci o pereche de pantaloni sau un sacou, de exemplu. Foarte utila pentru casa iubitorilor de animale, unde ma includ si pe mine.

5Cristia Feather - Philips steamer

Eu l-am folosit pe cateva rochii elegante semnate La Mode Toujours, chiar in showroom-ul LMT, de pe Calea Floreasca nr.33.

Aparat de calcat cu abur Philips Steam & Go, disponibil pe emag.ro, la 329 lei. Voua cum vi se pare? Ati incercat un astfel de aparat pana acum?

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.