The Aperol Spritz effect

1Cristina Feather Aperol Spritz3 parti de Proseco, 2 parti de Aperol, 1 spritz de apa minerala San Pellegrino, cateva cuburi de gheata, o felie de portocala, toate frumos turnate intr-un pahar balon si ai reteta perfecta pentru o vara vesela, plina de zambete si dans nebun.

2Cristina Feather Aperol Spritz

3Cristina Feather Aperol Spritz DSC_2421

Photos by Liviu Stroe

Iata-ma facand pe nebuna dupa o zi de soare si piscina in care am baut Aperol Spritz si mi-am golit mintea de probleme, stress si orice gand “not pink” si am fost HAPPY!! ( aka The Aperol Spritz effect)

Dar sa nu ma abat de la ce este important. Ma aflu aici pentru a va povesti despre campania Aperol Spritz “3,2,1, START!”

Ce trebuie sa faceti voi? Drink (always responsabily!!) & have fun, my friends! A, si inca ceva!

Deci, atunci cand mergeti in supermarket dupa your favorite drink – achizitionati o sticla de Aperol sau un kit promotional de Aperol Spritz si puteti intra in cursa pentru castigarea unei experiente – 3 zile, 2 prieteni, 1 aventura.

E simplu: dupa ce ati cumparat sticla sau kitul Aperol Spritz, pastrati bonul si inscrieti numarul de pe acesta pe Facebook Aperol Romania sau il trimiteti prin sms la 1730.

Premiul pe care il puteti castiga la sfarsitul campaniei este experienta VIP pe litoralul romanesc – 3 zile, 2 prieteni, 1 aventura.

Daca nu sunteti genul care se invarte prin supermarketuri (nu stiu ce gen e ala, dar sa zicem ca preferati sa stati chill la terasa in timp ce altii fac cumparaturile), indiferent de orasul in care va aflati, fiti cu ochii in 4 dupa una dintre echipele Aperol Spritz. In timp ce voi nu faceti absolut nimic altceva decat sa va soarbeti Aperolul Spritz, echipa de promoteri va va vedea si va va pune in dialog cu aplicatia portocalie, unde va inscrieti in cursa 3 zile, 2 prieteni, 1 aventura.

Nici de data asta nu-i prea complicat: aveti un Aperol Spritz in fata, va jucati putin pe tableta portocalie, va inscrieti in tombola si puteti castiga pe langa premii instant (ochelari de soare, Iphone cover sau palarii de soare) 2 experiente VIP pe litoralul romanesc – 3 zile, 2 prieteni, 1 aventura.

Campania este valabila pana la sfarsitul lunii iulie.

Kisses, ne vedem la un pahar portocaliu prin oras sau direct la mare!

 

Remember this on my Instagram? Thank you Molecule F for the drinks! 

Aperol Spritz

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.