Avanpremiere – Fashion and Lifestyle Fest . The shoes

Acum o saptamana am participat la prezentarile designerilor romani de la Avanpremiere -Fashion and Lifestyle Fest. Desi, propriu-zis, singurul designer de pantofi a fost Christelen B, ai carei pantofi ii puteti cumpara din magazinele Musette, printre randuri am mai gasit si alte perechi carora am zis ca merita sa le acordam atentie. Iata selectia mea:

Cizme de cauciuc din prezentarea Bianca Pop

Pantofi din prezentarea Anca Ciataras

Sandale din prezentarea surorilor Anca&Silvia Negulescu


O colectie in stilul “homeless people” pentru baieti. Imi pare rau, dragilor, ca v-ati ales doar cu atat. Din prezentarea Radu Vitalaru
Sandale si botine din prezentarea Silvia Serban & Al Nimurad

De remarcat banda de plastic transparenta. Ador genul asta de pantofi, dupa modelul Prada. Nu cred ca avantajeaza decat picioare cu laba piciorului ingusta, un fel de pantoful de clestar al Cenusaresei in varianta moderna de plastic; cu toate acestea ii consider foarte sexy.

Christelen B.Nu prea am cuvinte sa spun cat de dezamagita am fost de aceasta colectie. Un singur model, mai multe culori… sandale cu platforma, dar vara s-a dus! Ma asteptam la mult mai mult de la unul dintre designerii mei preferati de pantofi din Romania.

Colectia Iris Serban – Human Condition a fost preferata mea din tot showul. Pantofii simpli au lasat ca admiratia sa cada pe finetea si feminitatea rochiilor. Bejul amestecat cu rosu sangeriu, drapajele din matase si tulle, volumele si volanele, toate acestea in colectia Iris Serban.

Rochia mea preferata din colectia Iris Serban
Foto: Mircea Netea

Din stilul invitatelor prezente la eveniment am surprins doar cateva perechi de pantofi:
Follow:

1 Comment

  1. November 29, 2010 / 09:13

    Colectia Iris Serban e intr-adevar superba. Pantofii din colectia Anca Ceataras mi-au placut de asemenea foarte mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.