Band of Creators – 2 evenimente – 11 invitatii pe care le puteti castiga

Invitatie POP-UP SHOP Band of Creators 11-12 Oct

Timp de un weekend, pe 11 si 12 octombrie, colectiile de toamna-iarna a peste 20 de tineri designeri, atat romani, cat si straini, vor fi disponibile spre vanzare la Galeriile Artmark (Palatul Cesianu Racovita, str. C.A. Rosetti nr 5), intr-un pop-up shop organizat de Bands of Creators. Am de oferit 10 invitatii la eveniment, care includ si un discount de 10% la orice produs cumparat. Vedeti mai multe pe pagina de facebook Feather in a shoe!

O parte din aceste colectii vor ajunge de pe catwalk direct in pop-up shop: Ioana Ciolacu, 109, Aer Wear, Alina Morar, Bipolar, Carmen Trif, Crepe Black Collar, Florentina Giol, Ingrid Teodosiu, Traskin, Maria Queen Maria (Bulgaria) isi vor prezenta colectiile in cadrul fashion show-ului Band of Creators de pe 8 octombrie, iar trei zile mai tarziu le vor aduce in spatiul special amenajat de la Artmark. Vor mai fi prezenti aici Amelie Suri, Edita Lupea, Knapp (Bulgaria), Larisa Dragna, Studio Cabal si Teodora Mot. Nu vor lipsi nici designerii de accesorii, reprezentati de Alina Simion, Cleaneverything, Life in Mono, Marie Nouvelle sau Prochaine.

In cadrul pop-up shopului va fi amenajat si un style corner. Astfel, la fiecare doua ore, designeri, stilisti si bloggeri de fashion vor vorbi despre tendintele noului sezon si vor oferi consiliere celor interesati.

Pop-up shopul va fi deschis sambata si duminica, intre orele 11.00 si 20.00. Accesul se va face cu bilet de intrare, in valoare de 10 lei sau pe baza de invitatie.

Band of Creators este o platforma de promovare si distributie a creatiilor tinerilor designeri ce propune o varianta combinata de distributie, prin intermediul magazinului online www.bandofcreators.com, al showroomului Band of Creators Designers’ Store din centrul Bucurestiului, dar si al evenimentelor saptamanale “Join the Band” organizate la showroom, in parteneriat cu designeri sau branduri conexe industriei de fashion.

La final, astept sa-mi spuneti intr-un comentariu pe blog un motiv bun pentru care ati dori sa mergeti maine seara la prezentarea de moda Band of Creators si puteti castiga aceasta invitatie dubla:

Invitatie FASHION-SHOW-Band-of-Creators-believes-in-print

Nu uitati si de cele 10 invitatii la pop-up shop-ul din weekend – pe care le puteti castiga pe facebook Feather in a Shoe printr-un share la postare si un comentariu cu designerul pe care abia asteptati sa-l vedeti in weekend! Vineri anunt castigatorii aici.

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

1 Comment

  1. Lidia
    October 8, 2014 / 16:03

    Ioana Ciolacu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.