Beauty preferatele saptmanii

M-am hotarat sa scriu mai des despre preferate sau doar produse pe care le testez, decat o data pe luna. Am atat de multe produse in viata mea incat ar trebui sa scriu un scenariu de film la sfarsitul fiecarei luni daca as lasa totul intr-un singur articol.

Preferatele acestei saptamani, folosite de peste o luna, sunt aceste doua produse, de la brandul Rogé Cavaillès, despre care nu stiam nimic pana acum.

Inovatia brandului in 2017  in ceea ce priveste ingrijirea pielii intr-un mod rapid si de efect este Lait Hydratant
Spray Express din gama Nutrissance. Ce este de fapt? Un spray crema pe care il aplici super rapid si usor in orice circumstante, si care nu lasa pielea lipicioasa sau uleioasa. Intra in piele foarte rapid, avand o textura usor apoasa, si hidrateaza instantaneu. L-am luat dupa mine prin toate cosurile de rafie pe care le-am purtat vara asta. L-am aplicat inclusiv in timp ce eram in masina, pe scaunul din dreapta, evident. Nu am uns sau patat masina deloc, deci a trecut testul cu brio.

Formula imbogatita cu complexul de agenti surgras si vitamine este special creata pentru a asigura confortul pielii uscate si sensibile. Agentii surgras ajuta la refacerea filmului hidrolipidic protector al pielii, in timp ce o lasa sa respire, vitaminele (Vitamina E + Provitamina B5 + Vitamina B3) si oligo-elementele o repara in profunzime.

Gelul de dus e cremos si delicat, foarte potrivit pentru pielea sensibila (ca a mea) in general sau dupa epilare. Textura este onctuoasa si lasa in urma lui un miros subtil de migdale si trandafiri.

Produsele Roge Cavailles sunt disponibile in farmacii si online. Eu le-am gasit pe FarmaciaTei.ro aici.

Cunoasteti aceste produse? Le-ati incercat pana acum? Daca da, astept curioasa parerea voastra!

Follow:

2 Comments

  1. Mona Cocoreanu
    August 23, 2017 / 18:43

    Inca nu le-am incercat, dar le-am vazut deja in farmacii, parca in Sensiblu.

  2. September 5, 2017 / 16:55

    le-am testat. deocamdata vad ca sunt compatibila. nimic ingrijorator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.