BEAUTY PREFERATUL SAPTMANII. Universkin.

Universkin este un serum care poate fi folosit pentru ingrijirea de zi sau de noapte, pentru ochi, maini, gat sau decolteu. Eu l-am folosit timp de aproape o luna de zile in mare parte seara inainte de culcare, pe fata si gat.

Serumul Universkin este un produs revolutionar, din punctul meu de vedere. Fiecare dintre noi are pielea unica, cu probleme si trasaturi in combinatii nelimitate, iar acest serum este gandit exact pe acest principiu.

In urma completarii unui formular, formula Universkin se prepara pe loc de un specialist, pornind de la un serum de baza pentru reparare si calmare. Acestuia i se adauga doi sau maxim trei ingredient activi, rezultand o formula personalizata. Universkin are 1159 de combinatii.

Universkin trateaza stresul oxidativ, afectiunile dermului, inflamatiile, afectiunile epidermei, afectiunile keratinei, productia excesiva de sebum, afectiunile pigmentilor si afectiunile florei la nivel celular.

Cum m-a ajutat pe mine? Mi-a calmat roseata, mi-a inchis porii, mi-a atenuat din luciul de peste zi si in general am putut sa vad schimbari in bine intr-un timp foarte scurt. Cred ca dupa primele 3-4 folosiri.

De ce mi-a placut in mod special? Serumul e un rasfat suprem pentru piele. Cu siguranta un produs de lux, serumul Universkin se pastreaza la frigider si creaza o senzatie astringenta pe piele imediat ce-l aplici. Simti cum lucreaza ingrendientele. Nu iti incarca fata. Ambalajul e steril, ceea ce face ca produsul sa arate mai mult ca un medicament decat ca o crema clasica, lucru care, intr-un mod ciudat, ma face sa am mai multa incredere in el.

Formula mea (preparata intr-un aparat mic ce foloseste nanotehnologia) a continut aloe vera si acid azelaic (folosit pentru tratarea petelor cauzate de soare sau de probleme mai vechi ale tenului, dar si pentru a reduce rozaceea). Baza este formata din acid hialuronic, vitamina E si peptide biomimetice (care ajuta pielea sa mimeze procese care se regasesc in pielea tanara).

Produsele Universkin se gasesc la Topline, iar pretul pentru o formula cu doi ingredienti poate porni de la 90 de euro.

Astept cu drag povestile si intrebarile vostre despre acest produs!

Follow:

1 Comment

  1. Corina Cosa
    September 20, 2017 / 10:42

    ingrediente active care isi fac cu adevarat efectul; acidul hialuronic, peptidele sunt si printre preferatele mele alaturi de retinol. Acidul azelaic nu l-am folosit , dar stiu ca se foloseste in creme tratament pentru combaterea petelor; as vrea sa stiu daca totusi substanta asta nu produce disconfort sau vreo alergie ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.