Beauty product of the week: The Beauty Blender

abab2e4627044252eccf6fb9e943a149

Am descoperit acest mic instrument magic acum mai mult de un an, cand prietena mea, Makeup Artist – Ioana Cristea, mi-a facut unul cadou. Il observasem la ea de ceva timp, dar nu intelegeam prea bine la ce foloseste. “Ia surplusul”. Dar de ce sa-l ia? Adica de ce exista surplus in the first time? [Aici trebuie sa fac o paranteza. Sunt o fire foarte cumpatata cand vine vorba de machiaj, ba chiar m-am certat o data cu o prietena in facultate pentru ca-si pusese prea mult fond de ten in palma… cand ii imprumutasem o sticluta. Da, oribil, stiu! Sunt zgarcenia intruchipata cand e vorba de risipa la astfel de produse. Mai ales daca ele m-au costat multi bani.]

(PS: asta se datoreaza si gandirii mele foarte eco-oriented, care sufera de fiecare data cand vede risipa si lucruri aruncate… pentru ca au fost cumparate in exces. Literally, ma doare sufletul.)

So, revenind. Nu intelegeam care e treaba cu Beauty Blender-ul. Apoi, Ioana m-a machiat cu el.
beauty blender

 

The original Beauty Blender, disponibil aici

Si pe langa faptul ca ar putea sa stea si in maini si sa ma machieze cu picioarele si tot ar iesi ceva minunat (pentru ca da, este asa de talentata!), mi s-a parut ca efectul obtinut e wow! Aveam senzatia ca ma si photoshopase putin.  Acest buretel absoarbe intr-adevar surplusul si uniformizeaza fondul de ten, dar il si stabilizeaza mai bine pe piele. Iar machiajul a durat mai mult.

Ioana mi-a spus ca trebuie spalat dupa fiecare folosire. Pentru asta ea foloseste Solutia special gandita de creatoarea lui, Rea Ann. Daca va pasioneaza ustensila puteti sa-i cititi povestea, aici.

Beauty Blender-ul are o forma perfecta pentru toata fata: partea ingusta are rolul de a ajunge in colturile pe care le creaza nasul, gura si ochii, iar partea lata e perfecta pentru obraji, frunte si barbie. Folosit corect si spalat dupa fiecare utilizare, el nu poarta microbi si reduce riscul de a crea probleme pielii.

Eu recunosc ca nu il folosesc zilnic, desi ar trebui, dar ma bucur enorm de el atunci cand ma machiez pentru postarile de pe blog. Pentru mine, nimic nu da touch-ul acela de machiaj profi, precum Beauty Blender-ul.

Photo: Pinterest, feelwunderbar.com

Cum folosim Beauty Blender-ul? Rea Ann ne spune mai jos, intr-un video:

Voi il folositi?

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.