Black & White

1 Cristina Feather leather jacket stripesAlb si negru puse impreuna sunt acea combinatie safe & stylish in acelasi timp. Oricat de mult imi plac culorile, recunosc ca garderoba mea este formata in mare parte din tonuri neutre. Dar chiar si asa, refuz sa ma las prada trendului normcore, refuz sa fiu normal de plictisitoare.

3 Cristina Feather leather jacket stripes

2 Cristina Feather leather jacket stripes

Photos by Liviu Stroe

I’m wearing: Pimkie faux leather jacket / Zara top & bag / Marni sunglasses / Etic skirt / Penti stockings 

De curand am inceput un nou job intr-o corporatie si mi-am dat seama cat de mult conteaza cum te imbraci… pentru tine insuti! Lumea rar observa si chiar si eu uneori ma chinui sa-mi amintesc ce purta o anume colega cu 2 zile inainte. Dar lumea observa insa un feeling pe care tu il lasi dupa ce aveti o conversatie sau atunci cand intri intr-o incapere. Iar daca tu te simti special, important, inteligent sau pur si simplu increzator… lumea te va percepe la fel. Tocmai de-asta e important sa te uiti in oglinda inainte sa iesi din casa, sa te observi, sa te cunosti, sa fii cineva… acel cineva care iti doresti sa fii. Sa nu uiti de tine, sa nu te ignori… hei! daca tu nu te iubesti, nimeni nu o va face in locul tau!

PS: Daca nu ati facut-o deja, nu uitati sa donati bani pentru Diana. Intrati aici sa cititi intreaga ei poveste, o fata care la 25 de ani si-a descoperit o tumora pe creier. O puteti sustine pentru operatie donand BANI in aceste doua conturi 

CONT BRD RON– RO15BRDE240SV67936522400 , Vacariu Diana
CONT BRD EURO – RO79BRDE240SV91485872400 , Vacariu Diana

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

2 Comments

 1. March 31, 2015 / 14:58

  Sa stii ca in corporatii lumea observa mai mult decat oriunde cum te imbraci. La mine cel putin asa era, unele tipe starneau chiar “valva” cu stilul lor iar tinutele erau indelung dezbatute 😀

  • Feather
   Author
   March 31, 2015 / 15:54

   haha! stiu ce zici! dar eu inca nu m-am lovit de treaba asta aici, inca. Anyway, ce voiam sa spun e ca lumea mai degraba retine ceea ce transmiti tu, decat o piesa vestimentara anume. Desigur, daca tu te imbraci cu o rochie roz cu o funda mare sau ceva foarte diferit de ce sunt ei obisnuiti, te vor tine minte si pentru asta 🙂 Am incercat intr-o zi sosete cu pantofi si recunosc ca am primit niste priviri foarte WTF!? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.