Ce am in comun cu BAMBI? [Bonilash Review]

1bonilash review cristina feather

Au trecut deja opt, daca nu chiar noua saptamani de cand am primit prin posta un pachetel simpatic, in care am gasit serumul pentru gene, Bonilash.

Tocmai imi dadusem jos genele false, pe care le avusesem mai mult de o luna. Nu stiu daca stiti senzatia, dar dupa ce ai avut atata timp gene lungi si ondulate, precum Bambi, brusc ai senzatia ca esti cheala. Chiar daca in realitate nu esti. Desi nu am pierdut din genele mele naturale cand le-am dat pe cele false jos, genele mele drepte fusesera apasate in jos si nici urma de arcuirea aceea naturala… Care la mine oricum nu este foarte puternica pentru ca la fel ca si parul din cap, genele imi sunt drepte – drepte.

ec8cf9e2554d998be1f9ddeb6af6008e

Am inceput sa folosesc serumul Bonilash pe genele mele destul de tristute la momentul respectiv. Produsul se aplica seara, doar pe pleoapa superioara, cu pensula din dotare, dupa ce te-ai demachiat si genele sunt uscate si curate. Il lasi acolo peste noapte, in timp  ce el isi face magia.

Iata ce promite serumul Bonilash: 

*Gene cu 25% mai lungi si mai definite dupa doar 12 saptamani de utilizare in mod regulat,

*Intensificarea culorii naturale a genelor,

*Rezultate vizibile dupa 6 saptamani de folosire.

Ce cred eu? 

Consider Bonilash un produs super util, care se tine de cuvant! Puteti sa obtineti gene naturale mai lungi si mai dese, fara investitii majore (Serumul Bonilash costa 78 lei), creandu-va un obicei simplu de a va aplica, dupa serumuri de fata, creme hidratante, etc, si acest serum de gene, ca un final touch inainte de culcare.

Sincer, desi nu am avut asteptari foarte mari la inceput, acum sunt foarte multumita de rezultate. Observ diferenta in mod special dupa ce ma dau cu mascara: genele imi arata mult mai arcuite decat au arata ele vreodata, fara sa fi schimbat mascara.

2 bonilash review cristinafeather

Unicitatea serului pentru gene Bonilash consta in substanta activa bimatoprost, un stimulent eficient pentru cresterea numarului de gene, ce permite alungirea acestora cu 25%, intarindu-le si impiedicand pierderea acestora. Bonilash este un tratament testat oftalmologic si dermatologic, care sustine sanatatea si vitalitatea genelor.

Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre produs sau sa il achizitionati, intrati pe site-ul lor:  www.bonilash.ro.

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.