Ce muzica ascult in timp ce lucrez de acasa

In perioada aceasta lucrez mai mult de acasa decat oricat am facut-o vreodata. Si pentru ca uneori am nevoie sa ma inchid in capul meu ca sa fiu productiva, reusesc sa fac asta cu ajutorul muzicii. Doar ca muzica pe care o ascult eu e asa un amalgam ciudat si dubios, fara legatura (aparent) si fara noima de multe ori. Totul depinde de ce fel de activitate intreprind si cum am nevoie sa gandesc in acel moment.

Cand scriu articolul asta sau in general articole de lifestyle:

R&B-ul mi-a placut dintotdeauna, dar in ultimii ani am ascultat foarte putin. Cu toate astea, ma relaxeaza si ma introduce intr-o comfort zone de care ai nevoie uneori, dar ma tine si atenta. Zilele astea nu stiu ce mi-a venit si m-am intors la acest album pe care cred ca nu l-am mai ascultat de 10 ani. Back to old loves: Toni Braxton, The Heat, anul 2000.

Cand citesc mailuri si rapoarte si vreau o stare alerta, ca dupa cafea:

Corine, o frantuzoaica misto, cu stil muzical disco-pop. S-ar putea sa va faca sa dansati prin sufragerie. Pourqoi pourqoi este preferata mea.

Cand fac o prezentare si am nevoie sa ma concentrez, dar pe o latura creativa:

Albumul meu preferat al tuturor timpurilor de la Madonna, Ray of Light, 1998. Albumul asta ma linisteste oricat de stresata as fi, si imi stimuleaza creativitatea in cel mai pozitiv mod.

Cand lucrez cu cifre si am nevoie de concentrare next level. In functie de mood si de cum intra lumina pe geam de afara:

Miles Davis in surdina

Sau o simfonie, pornind de la Hector Berlioz, ce-mi ofera Spotify in acea zi:

Iar cand vreau sa fac o pauza, sa ma arunc pe pat si sa plang (de fericire sau din orice alt motiv, pur si simplu ca sa ma descarc si sa simt ca traiesc) ascult melodia asta, care pentru mine e cel mai frumos lucru pe pamantul muzical:

https://open.spotify.com/track/2TVL5KG8tkkrzJSvJAdDq3?si=ghEJ33XZQNGtw5ZrC6cbLA

Voi ce ascultati in perioada asta? Imi doresc mult sa descopar artisti noi, asa ca sunt foarte curioasa de alegerile voastre.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.