Cum sa faci ca sa ai #lumealapicioare ?

cristina feather password lumea la picioare

Pantofi Fifi, de la Password, de pe www.lumealapicioare.ro

Cand am inceput blogul, acum 5 ani, pozam pantofii oamenilor oriunde ma duceam. Cel mai des mergeam la petreceri, in cluburi sau in oras cu fetele. Am pozat pantofi super stylish, ale designerilor internationali sau ale designerilor romani, am pozat incaltari sport, casual, pantofi frumosi si uneori si unii urati (ca sa stim sa facem diferenta). S-au schimbat multe de atunci… nu mai merg toata ziua la petreceri, iar intr-un club nu am mai fost de la ziua mea (pe 25 iulie), cand nu mai fusesem de luni de zile. Mi se pare amuzant sa scriu asta, eu care nu lasam sa treaca 3 zile fara sa ma sui pe cele mai inalte tocuri si sa dansez all night long. Pe langa asta, mi-am schimbat prioritatile foarte mult, am schimbat cateva job-uri, am vizitat multe orase si tari, am ras mult, am plans, am trait, am iubit… iar blogul a luat o alta intorsatura (despre care vreau sa va povestesc mai multe in curand).

Dar in tot timpul asta ceva a ramas la fel: pasiunea mea pentru pantofi! Curiozitatea mea si dorinta de a intelege cum acest object of desire, dar in acelasi timp necesitate, ne poarta pasii catre cele mai frumoase aventuri din viata noastra. Cum o pereche de pantofi ne poate schimba starea de spirit, increderea in noi insine si felul in care percepem viata si tot ce ni se intampla. Uneori ne dam seama de asta, alteori habar nu avem… este acolo un click de care noi nici nu stim, undeva in mintea noastra.

cristina feather password lumealapicioare 3

Pantofi Bridget, de la Password, de pe www.lumealapicioare.ro

In toate etapele prin care trecem in viata, de la Candy Girl, la Party Aficionada, la Business Lady pana la Amazing Mom, purtam incaltamintea care sa ne ajute sa fim asa cum visam sa fim, asa cum vrem sa fim percepute, sau doar pentru a ne simti confortabil si linistite.

Cand fosta mea sefa (de mai multe ori), prietena foarte buna si om minunat, Paula Negrea, mi-a povestit despre planul ei de a ajunge la toate femeile din tara (si poate si din alte tari) si sa le incalte cu pantofi croiti perfect pe masura lor, dupa sufletul lor, am stiut ca va iesi un lucru super cool & plin de suflet.

www.lumealapicioare.ro este despre pantofi de super calitate facuti in ateliere romanesti alese pe spranceana, lucrati pe masura ta. Iti faci cont in 2 minute, iti masori piciorul (partea cea mai lata a labei piciorului si partea cea mai lunga), iti lasi masurile si iti alegi modelul care iti vorbeste cel mai aproape (cu ce culoare de piele iti pofteste inima!). In doua saptamani ii primesti acasa si te vei simti putin precum actritele din clasicul Hollywood, care aveau calapoade personalizate la unii dintre cei mai straluciti designeri si li se livrau pantofi facuti special pe masura lor.

cristina feather password paula negrea

Pantofi Eva, de la Password, pe www.lumealapicioare.ro

Password (brandul pe care il vei gasi pe LumeaLaPicioare.ro) este despre modele indragite, din piele de calitate, lucrate cu atentie in atelierele romanesti, personalizate pe masura ta si dupa gustul tau sau pentru nevoile tale.

Cred cu tarie ca viitorul shopping-ului sta in personalizare, in a servi un client intr-o maniera cat mai dedicata lui, ca persoana. Pentru ca fiecare dintre noi are nevoi diferite, dorinte diferite, pasiuni diferite. Iar pantofii care-mi vin mie manusa, cu siguranta nu iti vor veni si tie la fel de bine.

cristina feather lumea la picioare party aficionada

Sandale Jules, de la Password, pe www.lumealapicioare.ro

cristina feather password lumealapicioare2

Pantofi Marvel, de la Password, pe www.lumealapicioare.ro

Toate pozele sunt de pe www.lumealapicioare.ro, fotograf: Horia Stan, iar in cazul in care nu v-ati dat seama, picioarele imi apartin (haha!). A fost super fun sa facem aceste poze! Ma bucur mult ca am putut sa ma implic intr-un proiect atat de frumos! Nu uitati sa vizitati www.lumealapicioare.ro si sa va faceti cont!

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.