De ce le place femeilor sa primeasca bijuterii Pandora atat de mult?

CHR15_model_orange_rgbCHR15_model_purple_v2_rgb

Anul trecut, dupa Craciun, m-am intalnit cu doua prietene bune sa povestim despre cum am petrecut sarbatorile in familie. Una dintre ele mi-a povestit destul de dezamagita despre cadoul primit de la iubitul ei: o pereche de cercei Pandora care nu o reprezentau deloc. Ce o intrista cu adevarat era ca eu tocmai adusesem catalogul Pandora la mine si vazuse in el 100 de lucruri care ii placeau la nebunie si nu intelegea cum iubitul nu a fost pe faza niciodata la oftatul ei in vitrinele frumoase Pandora pe langa care trecusera (nu intamplator!) de foarte multe ori.

De ce le place de fapt femeilor atat de mult sa primeasca bijuterii de la Pandora? Pentru ca este o sansa unica sa le arati cat de bine le cunosti. Si cui nu-i place sa simta ca cel de langa ea este atent si o vede pe ea asa cum este ea cu adevarat?!190974CZ_RGB

Pandora are atat de multe talismane incat este imposibil sa nu gasesti ceva construit fix pe pasiunile, dorintele sau visele iubitei, mamei sau sorei tale. Si mai mult decat pretiozitatea bijuteriilor o va bucura selectia facuta de tine! E sansa ta sa ii arati ca ai ascultat-o in serile cand a venit obosita de la birou, in diminetile de weekend cand iti soptea la ureche ce isi doreste, dar si ca o apreciezi si ca o consideri frumoasa.750839CZ_RGBPentru acest Craciun, Pandora a pregatit noi talismane de sezon, reinterpretari moderne ale motivelor clasice: stelele prind viata in inele si cercei delicati, fulgii de nea cristalizati se astern peste talismane si pandantive, iar fundele elegante impodobesc bijuterii din materiale veritabile, finisate manual.

CHR15_PR_SPS_CLASSIC_01 CHR15_PR_SPS_CLASSIC_03_RGB WEB_CHR15_SPS_CLASSIC_02_RGB

Anul asta, daca esti putin mai atent la micile detalii, s-ar putea sa ii faci cadou o bijuterie pe care sa o iubeasca si sa o aprecieze toata viata!

Iar pentru cele care vor sa se asigure ca au fost intelese si nu vor sa lase nimic la voia intamplarii, Pandora a lansat “Lista de dorinte” pe pandora.net, unde, dupa ce va faceti un cont, va puteti crea un colaj cu ceea ce va doriti sa primiti. Un alt fel de “Scrisoare catre Mos Craciun”. 

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

1 Comment

  1. December 10, 2015 / 12:55

    Tare mult mi-aş dori şi eu o brăţară Pandora cu talismane 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.