De la voiMihaela Glavan , 250 ron
De atatea ori m-am gandit ca barbatii sunt dezavantajati, ca pentru ei nu exista atatea modele de pantofi ca pentru femei, ca orice ar face, designerii nu pot reinventa total ceea ce exista de purtat pentru barbati, asa cum o fac, de la sezon la sezon, pentru femei. Dar nici ca puteam sa ma insel mai tare. Si pentru a-mi dovedi cat de tare am gresit gandind astfel, Mihaela Glavan a creat ceva diferit, a gandit un design special pentru clasicii basketi pentru barbati, pentru ca merita si ei, nu-i asa, ceva fresh prin gramada de pantofi.
Follow:

3 Comments

  1. December 5, 2010 / 12:46

    Spune-mi si mie te rog de unde as putea sa-mi iau si eu o pereche de bascheti modelul acesta din poze ca pe site la Mihaela Glavan nu apare acest model….mersi mult

  2. December 5, 2010 / 21:21

    Vorbesc cu proprietarul si te anunt!!:) keep in touch

  3. December 21, 2010 / 17:54

    Draga Fishy34, se pare ca proprietarul i-a cumparat de la un targ la care a expus si Mihaela Glavan. Daca ti-i doresti, ar fi cel mai usor sa o contactezi pe Mihaela Glavan la numarul 0722 52 52 72, pentru o comanda sau sa mergi in magazinul Sepala de pe BENJAMIN FRANKLIN, nr 9, deschis de luni pana vineri intre:10-22 si sambata: 10-17. Succes! Sa-mi spui daca reusesti sa intrii in posesia lor!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.