Despre atunci cand m-am vazut prin ochii altcuiva

1white shirt - straw hat - cristinafeather

Ti-a spus cineva vreodata despre tine un lucru care ti s-a parut ca o revelatie?  Serile trecute am avut o revelatie in timp ce vorbeam cu o prietena. Mi-a zis un lucru atat de evident despre mine, dar la care nu ma gandisem niciodata… si pe care eu nu-l vazusem pana acum. Cum de mi-a scapat lucrul asta? m-am gandit. Si nu ma refer la nimic fizic, dar chiar si asa mirarea mea era motivata.
2white shirt - straw hat - cristinafeather 3mini skirt blue ruffles - straw hat - cristinafeather 4white shirt - straw hat - cristinafeather

Photos by Liviu Stroe

Port camasa si palarie Zara, fusta Asos, pantofi Thea Visconti disponibili pe FashionUp.ro

Astfel de revelatii sunt ca atunci cand te vezi din greseala din profil, intr-o oglinda, in timp ce treci intamplator pe langa ea. Iti vezi alunita aia de langa ureche despre care parca stiai, dar uitasei, dar asta nu te opreste sa nu te miri de ea. E ca atunci cand, in mijlocul unei conversatii spui ceva care te ia prin surprindere, si parca timpul se opreste, o parte din tine se desprinde si se ridica deasupra si te vezi. Tu pe tine. Te intelegi. Te cunosti mai bine in momentul ala. Si esti mai bland cu tine pentru ca iti dai seama ca si tu esti la fel ca toti. Esti carne si oase. Esti minte si suflet.

Este intr-adevar foarte ciudat cand cineva iti spune o parere a lui despre tine care nu corespune cu parerea ta despre tine. Si mai ales cand iti spune ceva despre tine la care nici nu te-ai gandit, dar care daca te opresti putin realizezi ca… da, cata dreptate are. Acea neconcordanta, fie ea si de o clipa, iti creaza un mic disconfort, ca o intepatura. Nu prea stii ce sa crezi. Nu-ti dai seama cum sa reactionezi. Taci si asculti. Respiri adanc ca sa asimilezi mai usor ideea.

Dar sunt recunoscatoare pentru astfel de momente. In astfel de momente imi dau seama cum sunt eu confortabila in cutiuta mea si cum vad lucrurile dintr-o singura directie, care brusc mi se pare doar o mica straduta care duce la un drum mai mare, cu multe intersectii si directii diferite.

Nu stiu daca ne ajunge o viata sa ne cunoastem cu adevarat, dar nu fiti niciodata refractari la ce va spune un prieten. Poate se ascunde acolo un raspuns la o intrebare pe care voi nici nu v-ati pus-o inca.

In plus, orice revelatie in legatura cu noi insine inseamna un pas inainte pentru dezvoltarea noastra interioara. Astazi a mea. Maine a ta.

Follow:

1 Comment

  1. July 20, 2016 / 15:34

    I’m not easily imrepssed. . . but that’s impressing me! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.