Despre Centrul Fericirii, un loc in care iti poti gasi echilibrul

Processed with VSCO with e7 preset

In ultimele saptamani am experimentat mai multe tratamente corporale, multe despre care nici nu stiam ca exista. Desigur, nu traiesc pe Marte, sunt o femeie moderna care iubeste lucrurile care tin de beauty si citeste tot ce prinde despre ingrijirea tenului, a pielii, a corpului. Am auzit si am mai si experimentat in trecut un tratament cu aparat Vela Shape, am citit de mai multe ori despre mezoterapie, imi povestisera mai multi prieteni ca au fost la reflexoterapie, dar intr-o lume in care esti bombardata cu informatii zilnic si nu stii exact ce este pentru tine si ce nu, Centrul Fericirii m-a ajutat sa inteleg mai bine ce este eficient in cazul meu.

Ce m-a atras la programele integrative de la Centrul Fericirii a fost combinatia unica de servicii dedicate atat infrumusetarii, cat si sanatatii – fizice si psihice. Te poti programa inclusiv la psiholog, poti face sedinte de coaching, kinetoterapie, biorezonanta, nutritie, sala de sport, workshop-uri de dezvoltare personala si grupuri de suport. Toate intr-un singur loc. Ei isi spun primul centru de wellbeing si transformare din Romania. Eu spun ca este un loc in care oamenii isi fac treaba cu multa seriozitate si dedicare, unde ma simt binevenita absolut de fiecare data (chiar si cand intarzii), unde toti fac un efort ca sa te acomodeze mai bine si sa gaseasca serviciile care ti se potrivesc tie mai bine. Pe pagina lor de programe integrative gasesti cateva programe gandite de ei pentru anumite situatii din viata oricui: Find yourself and be happy, Recovery, Self confidence, Beauty & Happy, Free your mind and past, No stress & Happy, Detox & Free, Happy mom si Slim & Happy. Ele sunt pur orientative, pentru ca la prima sedinta vei fi sfatuita sa iti creezi un program unic, gandit special pe problemele sau nevoile tale. Eu m-am concentrat pe tonifiere, pe tratamente pentru limfa si detoxifiere, dar si pe cateva tratamente pentru fata pe care nu le mai incercasem niciodata.

Dupa cateva sedinte de presoterapie, Vela Shape si masaj Say No to cellulite, facut cu bete de bambus, am inceput sa vad rezultate pe pielea mea si am devenit din ce in ce mai entuziasmata de perspectiva sedintelor. De fiecare data cand am mers, dupa o zi de munca, mi-am pus in casti o meditatie din Insight Timer si am profitat la maxim de minutele acelea intinsa pe masa, sub mainile specialistilor.

Dupa fiecare sedinta cei de la Centrul Fericirii trimit un mesaj de feedback si revin pe mail cu actualizarea programului meu, reminder cu programarea fiecarei sedinta, ziua si ora. Imi place mult aceasta organizare, ma ajuta si pe mine sa tin minte exact zilele in care am ceva programat.

Centrul Fericrii se afla in zona de nord a orasului, pe strada Nicolae Caramfil, nr. 87. Recunosc ca e departe de unde am eu treaba in general si e o provocare sa imi respect programarile cu tot traficul din oras, dar la finalul fiecarei sedinte simt ca merita drumul si investitia pe care o fac de fapt in mine si in starea mea de bine.

Sunt mai mult ca sigura ca toti specialistii de la Centrul Fericirii sunt atenti si de incredere, dar mi-ar placea sa ii mentionez in mod special pe cativa oameni, alaturi de care eu m-am simtit cel mai bine: Eugenia a fost senzationala prin forta ei, la primul meu masaj anticelulitic cu bete de bambus, Remus e extrem de smart, stie cum sa creeze o atmosfera foarte buna si am invatat o multime de lucruri de la el in cadrul sedintelor de reflexoterapie, doamna doctor Shruti Kaushal are o mana usoara si m-a ajutat sa am incredere, sa ma relaxez si sa ma simt ca si cum as fi cu o prietena buna, prima oara cand am incercat tehnica PRP (sau terapia Vampir, despre care voi vorbi intr-un articol separat).

Acest articol este scris in parteneriat cu Centrul Fericirii, dar reprezinta doar experientele si parerile mele.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.