Divergent: Allegiant @T IMAX

In weekend am vazut prima parte din ultima serie Divergent, Allegiant. Desi companionii mei de film au fost usor dezamagiti si au zis ca nu a avut suficienta actiune, mie mi-a placut felul in care au pregatit lucrurile pentru un final ce momentan se arata neprevazut.

divergent-series-allegiant-character-poster-3

Tris si Four isi continua aventura impreuna cu Christina, Peter, Tori si Caleb, cu care reusesc sa evadeze dincolo de zidurile care inconjoara orasul Chicago. Ei isi abandoneaza pentru prima data prietenii si familia si se expun unor riscuri inimaginabile, mai ales ca tot ce stiau devine irelevant in aceasta noua lume. In timp ce orasul cade sub amenintarea razboiului, Tris si Four trec prin mai multe incercari, la final ajungand sa-si dea seama ca increderea unuia in celalalt e cea mai importanta.

Tris e la fel de simpla si normala emanand un aer pur (you’ll see what I’m talking about) de neegalat. Iar Four e la fel de hot, poate putin mai gelos sau manios de data asta. Impreuna fac un cuplu foarte misto pe ecrane si abia astept sa-i vad si in ultima parte.

PS: Peter, jucat de Miles Teller e ingrozitor de enervant. Oricum, singurul film in care mi-a castigat cat de cat simpatia este Whiplash. Si nici acolo nu era prea “dragut”. Are stofa de enervant, ii prevad o cariera de personaje negative.

divergent-series-allegiant-character-poster-4

Filmul este regizat de Robert Schwentke si bazat pe saga distopica semnata de Veronica Roth.

Desi filmul nu este 3D am ales sa-l vedem la T Imax pentru scenele de lupta dar si peisajele (computer generated, ofc) care prind viata pe acest ecran. Pentru cei pasionati si de partea de covor rosu si vedete, am gasit cateva momente de la Avanpremiera internationala aici.

Allegiant nu are o nota prea buna pe IMDB, doar 6.0, dar merita vazut daca sunteti fanii seriei si daca v-ati atasat deja de personaje. In plus, la fel cum a fost si cu ultima parte din Hunger Games, stim prea bine ca salveaza ce-i mai bun pentru sfarsit si oricat de misto ar fi construit acel final, risca sa fie sec in ochii vostri daca nu vedeti si partea care ridica actiunea spre punctul culminant. So go see it si spuneti-mi cum vi s-a parut!

Cris

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.