ESSENTIALS: THE CAMEL COAT

5.cristinafeather - camel coat - Fontana1.cristinafeather - camel coat - Fontana

Inainte de orice, am vrut sa sarbatoresc primavara purtand pantaloni albi si tonuri nude.  Dar cand am iesit sa facem pozele, soarele nu prea a tinut cu noi. Astazi insa, sarbatorim prima zi de primavara! Sunt foarte fericita, iar sentimentul de anticipatie cu gandul la copacii infloriti si iarba deasa si verde imi dau o energie tare buna.

Sa porti o nuanta deschisa intre sutele de geci si paltoane negre de pe peronul de la metrou sau dintre zecile de oameni care trec neatenti pe langa tine pe strada e ca si cum ai fi oita alba (camel, in cazul meu) in turma de oi negre, and that feels good! Omul ala care imparte zambete, care descreteste frunti si care are un soundtrack in capul lui in orice clipa, chiar daca nu are casti in urechi… vreau sa fiu omul ala!

7.cristinafeather - camel coat - Fontana 3.cristinafeather - camel coat - Fontana 6.cristinafeather - camel coat - Fontana4.cristinafeather - camel coat - Fontana 2.cristinafeather - camel coat - Fontana

Photos by Liviu Stroe

Port: Palton Fontana 2.0, disponibil pe FashionUp.ro/ Bluza Zara, alta varianta aici/ Pantaloni Yepme, alta varianta aici/ Pantofi Il Passo, alta varianta aici/ Geanta Yvy Bags, alta varianta aici/ Bratari Pandora

Trei lucruri pe care trebuie sa le stiti despre acest palton:

  • 90% lana plus 10% casmir inseamna ca e calduros si delicat la atingere,
  • este intr-o nuanta neutra perfecta, care contraataca marea de negru din sezonul rece,
  • este produs de brandul italienesc Fontana 2.0, un brand disponibil doar pe FashionUp.ro.

De cand am luat acest palton l-am purtat peste toate tinutele mele, chiar si atunci cand m-am incaltat cu pantofi sport negri sau cand am purtat o rochie scurta si eleganta. E clasic, e adaptabil, e confortabil, e calduros si de calitate, e un vis implinit in materie de paltoane. Si e al meu!

Voi ce culoare preferati cand vine vorba de paltoane?

Mărțisor fericit, dragele mele!

Va las cu o secventa super haioasa din Zootropolis, apropo de “camel”. Filmul se difuzeaza la cinema din 4 Martie, eu il vad diseara. Abia astept!!

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.