Essentials: the navy blazer

Cristina Feather navy blazer

Orice femeie care vrea sa faca impresie buna intr-un birou sau la o intalnire business are la indemana acest trick usor: sa puna un sacou pe umeri. DAR! Nu orice sacou este Acel sacou, potrivit in orice situatie. Pentru mine, acest sacou trebuie sa aiba un croi drept si trebuie sa fie navy (bleumarin), nu negru. Si pentru ca nu mai cred de mult timp in reguli vestimentare, il combin cu negru si cu alte tonuri neutre.  Cristina Feather career women Cristina Feather business lady 2 Cristina Pana Feather midi skirt Cristina Pana navy blazer feather 1Cristina Pana Feather midi skirt

Photos by Liviu Stroe

Port sacou Mango ( o alta varianta aici) / fusta ( o alta varianta aici)  & pulover Zara ( o alta varianta aici) / pantofi Il Passo ( o alta varianta aici) / geanta Staccato (o alta varianta aici)

Acest sacou a devenit in ultima vreme cel mai bun prieten. Il port chiar si in circumstante mai putin business, pentru ca da o nota stylish oricare tinute, ladylike sau casual. Poti sa-l porti peste umeri cu o rochie alba, vara la o plimbare lejera pe faleza, sau peste un tricou, cu jeansi skinny intr-o seara la film. Il consider in aceeasi categorie cu jacheta de piele si il iau cu mine peste tot.

Oricare ar fi modelul la care va opriti, merita sa investiti intr-un sacou care sa se muleze pe stilul prezent in sifonierul vostru. Mi-am dat seama ca ma ajuta fara sa imi dau seama si la nivel psihologic. Ma face sa ma simt mai increzatoare, asta pentru ca simt ca cei cu care ma intalnesc imi acorda din start mai multa incredere si mai mult credit.

Last, but not least, aceasta fusta mi-a furat inima si as purta-o peste tot. Chiar daca lungimea “midi” nu a fost mereu my thing, trebuie sa recunosc ca ma face sa ma simt eleganta si feminina intr-un mod foarte classy, care imi da o stare tare buna.

Dar trebuie sa va intreb si pe voi: care este piesa care va da putere?

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.