FEMEI CU INTREBARI

1 pajama style cristinafeather

Unele femei pur si simplu iti dau batai de cap. Te intreaba, te rascolesc, te intorc pe toate partile, iti spun totul, nu-ti spun nimic, nu-ti raspund cand vrei sa stii ce au si iti spun povestea vietii lor cand le intrebi daca vor un pahar de apa. Astfel de femei ti se dau cu totul sau deloc. Ele cauta sensul, isi vad viitorul cu tine, se vad mamele copiilor tai, amantele care iti provoaca cele mai intense orgasme, eroinele din viata ta, salvatoarele planetei. Unele se vad in stare sa faca orice, altele sunt neajutorate mereu. Dar femeile care iti dau batai de cap sunt femeile pe care le iubesti. Vrei sau nu vrei, pe ele o sa ti le amintesti mereu.  2 pajama style cristinafeather 3 pajama style cristinafeather 4 pajama style cristinafeather 5 pajama style cristinafeather 6 pajama style cristinafeather 7 pajama style cristinafeather

Photos by Liviu Stroe

Port Sacou disponibil pe WomanFashion.ro, Pantaloni Scurti & Papuci vintage Zara, Ceas Skagen,

Sutien Imperia Eden Lingerie 

Cand raman singure aceste femei gandesc mult, se consuma, se agita, le arde sangele in vene si isi scot singure peri albi. Femeile cu intrebari au mai multe intrebari pentru ele insesi decat pentru orice barbat. Nu vor fi niciodata complet fericite si isi dau seama de asta in timp ce sunt foarte fericite.

Femeile cu intrebari cauta provocari continue si trairi intense, desi inteleg prea bine ca bucuria se afla si in liniste. Ele se pot simti dezbracate si dezarmate in fata unui barbat care le asculta, care le vede, care le pune pe primul loc.

Femeile cu intrebari sunt parte din universul meu. Eu sunt ele, ele sunt eu.

————————————————————————————————————————————–

PS: Pijamalele ma duc cu gandul la Marilyn Monroe si la femei care se ascund in fata increderii pe care o afiseaza. Daca sunt sau nu increzatoare in ele nu vom sti niciodata. Dar faptul ca ies in pijamale pe strada, cu siguranta le face mai visatoare si mai senzuale.

*Despre cum este sa porti pijamale pe strazile din Bucuresti, am mai scris acum trei ani, aici. Si pentru ca acest trend a revenit si in colectiile de anul acesta, mi-am dorit foarte tare acest sacou care reproduce o bluza clasica de pijama.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.