Femeia pe tocuri in miezul iernii

Sa iesi pe tocuri atat de inalte, atat de subtiri, in plina iarna, in timp ce afara e un strat sanatos de zapada, pe alocuri gheata si foarte, foarte frig, este fie o mare nesabuinta, fie o mare provocare. Depinde cum alegi sa vezi lucrurile. Pe langa toate privirile ironice atintite asupra ta, te vei confrunta si cu dificultatea de a face chiar si cel mai mic pas. Dar odata ajunsa la destinatie vei sti ca a meritat totul. Pentru ca indiferent de ceea ce spun haterii, femeile pe tocuri sunt adesea mai curajoase si mai increzatoare in fortele lor. Iar asta le da putere. Putere de atractie, putere de convingere, puterea de a fi indiferente si sa le zambeasca carcotasilor.

Photos by Liviu Stroe 

Port: Palton Fontana 2.0 si botine Thea Visconti, ambele de pe FashionUp.ro / Pulover H&M /

Pantaloni PNK Casual / Geanta Zara

Saptamana aceasta am simtit si eu pe pielea mea privirile ironice, dar si cateva cuvinte nu tocmai de lauda legate de faptul ca purtam bocanci (nu aceste botine delicate) cu tocuri, pe zapada. La inceput mi s-a parut amuzant, dar cand m-am intors si am vazut ca erau oameni tineri, aparent cool, printre care si o fata tanara, frumoasa si cocheta, nu mi-a mai venit sa rad. Desigur, fiecare purtatoare de tocuri isi poarta corpul diferit. Linia dintre feminin si vulgar poate fi trecuta destul de usor uneori. Dar eu stiu bine cine sunt si cum sunt. Nu ma las usor emotionata de diverse pareri. Din punctul meu de vedere, cei care simt nevoia sa strige in gura mare dupa femei  sunt cel putin complexati, cel mult doritori sa-si atraga putina popularitate in grupul lor de prieteni.

Exemplul meu preferat legat de o astfel de poveste este Miranda (din Sex and The City). Haha! Da, Miranda, nu Samantha! Este un episod in care trecea in randuri repetate pe langa un santier, de unde auzea tot felul de cuvinte la adresa ei. Intr-o zi nu mai poate suporta si raspunde: “Ai ce am nevoie? Am nevoie sa fac sex! Acum!”.  Moment in care tipul ii raspunde “Usor, femeie! Sunt un barbat insurat!” Concluzia: multi isi ascund temerile si complexele in spatele unor cuvinte agresive, la indemana oricui.

Voi cum va gasiti puterea de a iesi pe tocuri pe vremea asta?

Follow:

2 Comments

  • Feather
   Author
   January 27, 2017 / 01:11

   Thank you, Sam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.