Green velvet

Catifeaua este unul dintre materialele vedeta din sezonul acesta. Nu este un material usor de purtat zi de zi, dar este perfect pentru sezonul rece. Prima oara cand l-am vazut pe podiumurile Altuzzara, Jason Wu, Jill Stuart si la multi altii, mi-am amintit de o rochie neagra din catifea cu stelute argintii, pe care am primit-o in dar acum mai mult de zece ani de la doamna Angela, cea care a fost ca o a treia bunica pentru mine, bona mea din copilarie. Desi era mare pentru mine, bunica mea mi-a refacut-o dupa dimensiunile mele si a iesit ceva elegant, atemporal, feminin. Nu stiu unde e rochia aceea acum, dar ma visez purtand-o, iar visul imi da un sentiment de bine si de incredere.

Fotografii de Liviu Stroe

Port rochie din catifea, de pe womanfashion.ro

Catifeaua e un material puternic, trebuie sa o porti tu pe ea, pentru ca altfel s-ar putea sa te poarte ea pe tine si sa nu obtii efectul dorit. Are nevoie de atitudine. Chiar si in aceasta rochie din catifea verde m-am gandit mult cum sa pozez. Dar femeia aceea senzuala cred ca este in oricare dintre noi si iese la iveala atunci cand ii dam noi atentie.

Aceasta rochie si multe alte modele din catifea le gasiti pe site-ul womanfashion.ro, care incep Black Friday din 20 Noiembrie, cu discount de 25%, transport gratuit si o bluza cadou la comenzi de peste 200 lei. In plus, vor avea in site si o pagina dedicata Black Friday cu produse reduse pana la 80%.

Pentru a profita de cei 25% discount nu uitati sa folositi codul Feather25 in cosul de cumparaturi!

Sper ca v-ati facut lista de shopping, pentru ca incepe cel mai nebun sezon de shopping al anului! Sa aveti inspiratie si sa gasiti tot ce va doriti pe masura voastra! (Urari de shoppaholica de online cu o lista deschisa oricand… )

Follow:

2 Comments

 1. December 29, 2017 / 13:28

  Foarte frumoasa rochia!

  • Feather
   Author
   December 31, 2017 / 12:09

   Multumesc, Aura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.