Here’s to living in the present. Happy New Year!

f5b4c981f4eb27f6755008a3837aa54d

La multi ani, girls & boys! Nu sunt adepta rezolutiilor la sfarsit de an. Cred ca daca vrei cu adevarat sa schimbi ceva in viata ta nu este nevoie sa inceapa un nou an, un nou anotimp, o noua luna si nici macar o noua zi pentru asta. Daca vrei schimbare, pur si simplu incepi acum, aici, cu tine.

Dar pentru ca adesea e mai usor sa scrii sau sa vorbesti decat sa faci (si recunosc ca imi plac cuvintele uneori prea mult), nici eu nu reusesc sa fac mereu tot ce imi propun. Si aman tot felul de lucruri. Pe mai tarziu, pe maine, pe saptamana viitoare. Insa in 2015 imi doresc mai mult ca niciodata sa fac tot ce pot (atat cat imi sta in putinta) ACUM. Vreau sa imi organizez zilele mai bine pentru ca timpul e atat de pretios si pentru ca nu mai am nicio scuza: I’m officially a grownup. Cel putin asa mi-as dori sa cred despre mine. Oricat de copilaroasa sunt in sufletul meu. 
443171beb78d03ed266f3b5c134ef140 65ae186a3279030a43afe9a6ebfcb605 il_570xN.562923750_qxpeLife quote RObin Sharma

Pentru mai multa inspiratie va incurajez sa cititi Puterea Prezentului – Eckhart Tolle pe care o gasiti si in format print si pe Books-Express.ro.

Din acelasi gen de scriitura (chiar daca nu sustin aceeasi idee) va mai recomand si: Secretul (care nu mai e secret de mult), Conversatii cu Dumnezeu (inca nu am ajuns la aceste 3 carti, dar toate prietenele mele ma incurajeaza sa le citesc), Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul si lista e deschisa pentru completarile voastre.

Chiar si asa insa, sunt de parere ca suntem overexposed la informatie. Asa ca sfatul meu este sa va alegeti acea carte – spirituala sau nu, dar neaparat pozitiva! – care va vorbeste VOUA si sa o recititi mereu la cel putin 6 luni. Genul acesta de carti sunt usor de parcurs si de multe ori ideile se repeta de-a lungul lecturii, tocmai pentru ca noi sa intelegem mai usor si sa ne putem insusi ideile pe care scriitorul le transmite. Ideea nu este sa deveniti indoctrinati, ci sa ramaneti cu acele lucruri care va vorbesc, care va reprezinta, pentru ca apoi sa le transpuneti in FAPTELE (nu vorbele) voastre de zi cu zi!

Cu un astfel de inceput pozitiv, sper ca in 2015 eu si cei dragi mie sa fim sanatosi si sa stim sa ne bucuram de lucrurile marunte ale vietii. Nu vreau o masina noua si in momentul asta (believe it or not!) nu ma gandesc nici macar la o geanta de designer noua. Vreau doar sa fiu a better me, the best that I can be! 

A, da! Si inainte sa inchid… la sfarsitul lui 2014 am mai avut o revelatie. Mi-am dat seama ca inclin sa cred ca in viata nu trebuie sa te regasesti sau sa te descoperi sau mai stiu eu ce, ci mai degraba sa te construiesti. Chiar poti sa fii omul care vrei sa fii! Dar pentru asta trebuie sa iti dai seama ce fel de om e acela. Daca ai face cunostinta cu tine acum ce impresie ti-ai lasa? Si daca ai fi la o petrecere si te-ai observa, ce te-ar atrage la tine?

Is that the best you can do? Daca da, te felicit! Daca nu, stii ce ai de facut. Si acum ai si pretextul unui nou inceput!

La multi ani, dragilor, si va multumesc ca mi-ati fost alaturi in 2014!

2015 will be awesome, I can feel it! 

Source: Pinterest

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

1 Comment

  1. Loredana_anca
    January 6, 2015 / 17:08

    La multi ani ! Te asteptam cu articole dragi in 2015 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.