HOW TOesday: add elegance

1cristina feather denim

Denimul poate parea cel mai adesea lipsit de eleganta. Dar atunci cand esti dependent si nu te poti lipsi de el nicicum, incepi sa cauti cu tot dinadinsul noi feluri in care sa-l porti. Poti sa-l faci astfel mai stylish, mai chic si indraznesc sa zic… mai elegant chiar.

2cristina feather denim 3cristina feather denim 4cristina feather denim 5cristina feather denim
Photos by Liviu Stroe

I’m wearing: Asos denim dress / H&M belt / Staccato bag / Il Passo shoes

Ideea de astazi este simpla: alege piesa ta casual preferata din garderoba si incearca sa o transpui intr-o tinuta de seara – pentru o petrecere cu prietenii sau o iesire in oras. Fa acest exercitiu si adauga eleganta cu o pereche de pantofi cu toc inalt si varful ascutit. Pot fi rosii, nude sau negri. Pentru seara pot fi din piele lacuita sau din piele intoarsa. Trucul e simplu si pacaleste pe oricine. Nimeni nu va crede ca nu ti-ai dat silinta, dar nici nu te va vedea o snoaba pentru ca ti-ai dat silinta prea mult. Nimeni nu va sti ca vii direct de la birou – decat daca esti foarte sifonata, atentie la acest detaliu! – si nimeni nu va banui ca ai tot timpul pantofii tai speciali ascunsi intr-o cutie in masina.

Tin sa precizez ca aceasta regula se aplica doar pentru tinute relaxate de seara si nu pentru serate black tie. Uneori, acest truc nu functioneaza nici pentru o petrecere cocktail, dar piesa ta de rezistenta este mult prea informala.

PS: Am mai purtat aceasta rochie din denim prin primavara, aici. In doi pasi si trei miscari, de la kiddo am avansat la o lady. Cel putin asa imi place sa ma pacalesc singura.

————————————————————————————————-

In alta ordine de idei, diseara sper sa ne vedem la Soirees de la Mode, de la ora 20:00, la Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti. Evenimentul este deschis pasionatilor de moda si celor care iubesc stilul clasic, plin de voie buna – ce sta sub semnatura minunatei Audrey Hepburn. Anul acesta, Natalia Vasiliev, Agnes Toma, Simona Semen, Marie Ollie, Mirela Fraser, Sandra Galan, Kinga Varga, Florina Ivascu, Norina Stoica, La Chatterie, R’Ias Couture si Rozalia Bot vor interpreta in propria viziune stilul vestimentar al frumoasei Audrey.

Mai jos aveti afisul cu toate informatiile necesare. Ultima editie a fost plina de emotie, datorita vocii minunate a Mariei Raducanu. Nu ratati acest eveniment atat de diferit, organizat de Alin Galatescu! In cazul in care va faceti griji in legatura cu vestimentatia pentru eveniment, puteti aplica regula mai sus mentionata: o pereche de pantofi cu toc si varful ascutit si veti fi mai mult decat ok. image001

Keep close on Instagram @CristinaFeather and Facebook Feather in a Shoe.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.